A ja dzisiaj chciałem wszystkich pozdrowić z nieco wyższa niż wczoraj . Warunki jak dla mnie nienajlepsze, śnieg po pas dosłownie więc trochę się przedłużyło, ale warto było Nie dawno wróciłem niestety z Doliny 5 Stawów sam po ciemku tak jakoś dziwnie
Z pewnością... jak ogarnę zdjęcia to zrobię, a opisywania szczególnie z dzisiaj trochę będzie
A co do piękności to powiem Wam, że na tą chwilę to był najpiękniejszy widok jaki w życiu widziałem No i przy okazji póki co mój najwyższy zaliczony szczyt 2291 m.n.p.m. i do tego ze śniegiem wokół, co wywarło na mnie największe wrażenie
No tak z Koziego Wierchu... zapomniałem napisać skąd Ale to już raczej ostatni taki wyjazd w tym roku, trzeba poćwiczyć na czymś łatwiejszym, tym bardziej, ze coraz więcej śniegu będzie
No ja już w sumie wróciłem do domu A Agusia stwierdziła, że tam do wtorku sama zostaje, więc miejmy nadzieję, że gdzieś tam jeszcze przez ten śnieg się przekopie A z tej ulewy też się śmialiśmy właśnie, bo w Zakopanem śniegiem sypie cały czas, a wszędzie w pobliżu typowa jesień i deszcz
Magda
Wiek: 48 Doczya: 07 Lip 2010 czyli 5337 dni temu Posty: 456 Tematy: 0 Otrzyma 4 piw(a) Skd: wielkopolska
Wysany: 2012-01-09, 11:55
Dzięki za pozdrowienia Mieliście super pogodę podczas pobytu. A tymczasem jest zima, a ja za oknem mam jesień i to taką okropną deszczową
Magda
Wiek: 48 Doczya: 07 Lip 2010 czyli 5337 dni temu Posty: 456 Tematy: 0 Otrzyma 4 piw(a) Skd: wielkopolska
Wysany: 2012-01-10, 22:41
Witaj Agusia Piękne fotki ,a za śniegiem to już mi trochę tęskno Fajnie,że chciaż w Zakopanem jest, bo u mnie tylko deszcz
Wiek: 63 Doczya: 27 Lis 2011 czyli 4829 dni temu Posty: 59 Tematy: 0 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Kraków
Wysany: 2012-01-25, 19:54
kochamzakopane napisa/a:
Iva napisa/a:
kochamzakopane napisa/a:
Pozdrowienia znad litrowego piwa i pierogów w KPZ
A gdzie relacja na forum
hmm... delikatnie mówiąc - to raczej nie był wyjazd nadający się do opisania w relacji
wszystko się da opisać, nawet jeśli co drugie słowo to"pip" .....
Magda
Wysany: 2012-03-17, 13:51
Rano pisała do mnie Ania Widera, która obecnie przebywa w szpitalu. Prosiła mnie,abym pozdrowiła wszystkich forumowiczów Spełniam więc Ani prośbę POZDROWIENIA OD ANI DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum