Ja po nieprzespanej nocy... trzech kawach, i trzech redbull'ach których nie nawidzę ale które dodały mi skrzydeł, pozdrawiam Was wszystkich ciepło i serdecznie ze słonecznego...
Przed chwilą stamtąd zszedłem, żeby nie było... że tam z komputerem siedzę Chociaż zasięg tam był i to 3G ale podejrzewam, że tam nawet TV bez anteny by odbierało
Hmm nic specjalnego... tak amatorsko Fuji HS 10 pstrykam + dobry filtr polaryzacyjny
E tam dziewczyny nie było tak kolorowo wcale... ja tam poszedłem bez zmrużenia oka w nocy... ale po pierwsze tyle o tym mówiłem, że jadę więc nie mogłem wyjść na bajkopisarza... i nie odpuściłem i szczerze to to forum mnie motywowało, żeby tam w ogóle wejść bo już miałem zamiar rano pójść spać Ale powiem Wam, że pierwszy raz w życiu byłem w Tatrach Zachodnich i jestem zadowolony, bo jak się nasłuchałem o Giewoncie to mnie to trochę przerażało, a siedziałem na szczycie dokładnie godzinę i przez tą godzinę przewinęło się tam dokładnie 7 osób a większość czasu byłem tam sam jeden Więc będę miał inne bardziej pozytywne odczucia na temat Giewontu. No i ten śnieg i gorąc... zacząłem od wersji koszulka, polar, kurtka a jak schodziłem to już w krótkim rękawku po śniegu, bo tak grzało
A teraz pozdrawiam z Białego Dunajca i już powoli obmyślam plan na jutro... ale jeszcze nie wiem gdzie pójdę
No w niedzielę brak niedzielnych turystów ale taka prawda, przestraszyli się śniegu... Agusia tam dziewczyny w kozakach wchodziły zwykłych chociaż przy szczycie miejscami śniegu po kolana ale tylko przez chwilkę , więc gdzie tam raki jakieś sama byś dała radę... a jutro no nie wiem, będę się starał coś ambitniejszego... ale się zobaczy... na pewno skądś Was pozdrowię
Bartek.
Wiek: 32 Doczy: 23 Wrz 2011 czyli 4894 dni temu Posty: 26 Tematy: 0 Skd: Koszalin
Wysany: 2011-10-16, 19:26
Mega zdjecia :) pogoda dopisala to najwazniejsze ;d
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum