Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dla, pobyt, rodziny, wyzywieniem

Pobyt z wy?ywieniem dla rodziny
Autor Wiadomość
3pawel3 

czyli 2932 dni temu

Tematy: 1
Wysłany: 2015-03-16, 10:35   Pobyt z wy?ywieniem dla rodziny

Poszukuje miejsca dla rodziny 2+2 z wy?ywieniem . Dotychczas je?dzi?em na stachonie ale teraz ta pani nie wystawia ju? rachunków za pobyt a interesuje mnie tylko miejsce gdzie moge smacznie zje?? , wraca? co rok i poleci? znajomym.
Postaw piwo autorowi tego posta

karolowy 

czyli 2765 dni temu

Tematy: 0
Wysłany: 2015-08-31, 09:19   

Polecam Ci wille Excelsior - super miejsce na pobyt z dziecmi, wszedzie blisko, pokoje przestronne, a jedzenie bardzo smaczne. By?am tam ju? 2 lata z rz?du i za ka?dym razem wracali?my bardzo zadowoleni

adam289 

czyli 2727 dni temu

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: 2015-10-07, 13:44   

Zobacz mo?e t? ofert? giewont-zakopane.pl. Pensjonaty w Murzasichle to moim zdaniem super propozycja dla osób, które chc? naprawd? wypocz??. Mo?na wynaj?? w nich bardzo ?adne pokoje z ?azienkami i skorzysta? z pe?nego wy?ywienia. Fajna okolica i wsz?dzie blisko ( do Zakopanego tylko siedem kilometrów)

kocomuh 

czyli 2313 dni temu

Wysłany: 2017-04-06, 13:19   

A ile mo?esz zap?aci? za nocleg maksymalnie? To postaramy si? co? znale??.

pitero 

czyli 2363 dni temu

Wysłany: 2017-04-11, 15:53   

Zale?y jaki bud?et. Excelsior jest spoko. :)

jolanta2000 

czyli 1832 dni temu

Wysłany: 2018-04-10, 12:11   

3pawel3 Nie wiem, czy interesuj? Ci? góry, ale je?li tak to z czystym sumieniem polecam Olchowiec. Jest to kameralne, przytulne miejsce. Hotel ma w?asn? restauracj?, w której mo?na smacznie i zdrowo zje??. Poleci?am ju? to miejsce kilku znajomym i wszyscy byli zadowoleni nikt na nic nie narzeka?. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Mam nadziej?, ?e te? b?dziesz móg? poleci? to miejsce swoim znajomym. Pojed? tam raz, a b?dziesz chcia? tam je?dzi? co roku, zobaczysz. ?ycz? samych przyjemno?ci i udanego pobytu

Kumpela75 

czyli 1833 dni temu

Wysłany: 2018-04-10, 13:52   

Oooo a ja w?a?nie zarezerwowa?am pobyt w tym samym hotelu co go polecasz Jolu (?atwo nie by?o bo ze wzgl?du na ob?o?enie - wolne terminy dalekie, ale jako? si? uda?o) :) Jad? tam pierwszy raz, ale mam nadzieje, ?e b?d? zadowolona. Je?li to co jest na zdj?ciach znajd? b?d?c ju? na miejscu to b?d? w wniebowzi?ta! Du?y plus ?e tak luksusowy hotel oferuje pokoje jednoosobowe, ja w?asnie pokoju szuka?am! :)
Urlop wakacyjny tak bardzo wyczekiwany (ju? od ostatniego dnia poprzedniego urlopu :lol: ) wi?c chcia?abym, ?eby by? udany :) Najbardziej czekam na wylegiwanie si? w spa, relaksik podczas masa?y, rejs po jeziorze soli?skim i lot helikopterem nad okolic?! Musz? jeszcze wyszuka? sobie jakie? atrakcje w okolicy by poza odpoczynkiem w Villi co? zwiedzi? :) Jola mo?e mi co? polecisz?

jolanta2000 

czyli 1832 dni temu

Wysłany: 2018-04-11, 07:20   

Kumpela75 Oczywi?cie, w tak luksusowym hotelu w Bieszczadach w Olchowcu jest mega du?o atrakcji: mo?esz skorzysta? jak najbardziej z ?a?ni rzymskiej, czy te? sauna fi?ska. Dodatkowo na terenie hotelu jest salon masa?u, a tak?e salon kosmetyczny. Korzystaj?c z tych 2 us?ug sprawi, ?e z gabinetu wyjdziesz mega zrelaksowana.
Oczywi?cie nie brakuje te? atrakcji dla dzieci. S? w nim zje?d?alnie, trampolina, mo?na gra? w siatkówk?. Jakby atrakcji by?o ma?o, jest mo?liwo?? rozpalenia ogniska i kulig. Wierz?, ?e wakacje b?d? udane, je?li to d?ugo wyczekiwany urlop to na pewno b?dzie Bosko. Ja te? kiedy? d?ugo czeka?am na wymarzone wakacje i te? jecha?am z polecenia znajomych i by?o SUPER. ?ycz? udanego wypoczynku, na pewno b?dziesz mega zadowolona z wakacji

annakowalska 

czyli 1830 dni temu

Wysłany: 2018-04-11, 09:06   

Zakopane ma swój urok-wiadomo Wielka Krokiew, na której odbywaj? si? konkursy skoków narciarskich; jest du?o turystów. Mo?na wybra? si? na spacer na Krupówki. a dzi?ki kolejce linowo- torowej szybko przemie?ci? si? na Guba?ówk?. Skorzysta?am z tych wszystkich atrakcji i w pami?ci pozosta?y niezapomniane chwile. Mia?am te? mo?liwo?? wyjazdu w Bieszczady m.in, do wy?ej wymienionego Olchowca. Te? s? tam fajne klimaty- cisza, spokój, malownicze widoki na góry i jezioro Soli?skie. jest tak?e mo?liwo?? wybrania si? na wycieczki rowerowe wyznaczonymi szlakami. Co do noclegu ,to te? zdecydowa?am si? na wcze?niej wspomnian? Vill? Collis ze wzgl?du na to, i? ma wysoki standard i zapewnia wiele atrakcji na miejscu. Nocowa?am ju? w ró?nych domkach, o?rodkach czy hotelach i mam jakie? porównanie i przynajmniej raz chcia?am zobaczy? jak to jest nocowa? w miejscu, gdzie jest bardzo wysoki komfort .Nie ?a?uj? tego wyboru i my?l?, ?e w przysz?o?ci wybior? si? tam ponownie.

MagdaBula 

czyli 1812 dni temu

Wysłany: 2018-04-11, 13:35   Villa Collis

annakowalska napisał/a:
Zakopane ma swój urok-wiadomo Wielka Krokiew, na której odbywaj? si? konkursy skoków narciarskich; jest du?o turystów. Mo?na wybra? si? na spacer na Krupówki. a dzi?ki kolejce linowo- torowej szybko przemie?ci? si? na Guba?ówk?. Skorzysta?am z tych wszystkich atrakcji i w pami?ci pozosta?y niezapomniane chwile. Mia?am te? mo?liwo?? wyjazdu w Bieszczady m.in, do wy?ej wymienionego Olchowca. Te? s? tam fajne klimaty- cisza, spokój, malownicze widoki na góry i jezioro Soli?skie. jest tak?e mo?liwo?? wybrania si? na wycieczki rowerowe wyznaczonymi szlakami. Co do noclegu ,to te? zdecydowa?am si? na wcze?niej wspomnian? Vill? Collis ze wzgl?du na to, i? ma wysoki standard i zapewnia wiele atrakcji na miejscu. Nocowa?am ju? w ró?nych domkach, o?rodkach czy hotelach i mam jakie? porównanie i przynajmniej raz chcia?am zobaczy? jak to jest nocowa? w miejscu, gdzie jest bardzo wysoki komfort .Nie ?a?uj? tego wyboru i my?l?, ?e w przysz?o?ci wybior? si? tam ponownie.

Uwielbiam Bieszczady, wi?c zainteresowa?a? mnie Vill? Collis. Mog?aby? napisa? co? wi?cej o tym miejscu, bo jako? nigdy o nim nie s?ysza?am, a warto wiedzie? o takich miejscach. Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam

Hannas 

czyli 1810 dni temu

Wysłany: 2018-04-12, 10:41   

Witajcie! By?am w Zakopanym dwa tygodnie i wróci?am ogromnie zm?czona. Te t?umy ludzi i ha?as doprowadza? mnie do sza?u. Z pewno?ci? jest to miejsce wyj?tkowe ale ja potrzebuj? ciszy i z dala od ludzi. W Bieszczadach jeszcze nie by?am. Piszecie o hotelu Collis i nabra?am ochoty, ?eby tam pojecha?. Nie lubi? chodzi? po górach ale lubi? je ogl?da?. Napiszcie jak sp?dza?y?cie wolny czas? Jaka jest ta pla?a? Pozdrawiam.

Kumpela75 

czyli 1833 dni temu

Wysłany: 2018-04-12, 16:07   

Aniu, a mnie by interesowa?y jakie? atrakcje poza Hotelem. Mo?esz poleci? co zobaczy? w Olchowcu i okolicach?? Skoro ju? tam b?d? to wypada co? zwiedzi? :mrgreen:

Odpowiedz do tematu