Doczy: 03 Maj 2010 czyli 5477 dni temu Posty: 240 Tematy: 4 Otrzyma 4 piw(a) Skd: Radom
Wysany: 2012-02-12, 11:13
Jestem że tak powiem zniesmaczony po wczorajszej przegranej Justyny z Marit. Ona często wygrywa, ale te wygrane , mam wrażenie, są takie jakieś "wykombinowane". Leki na astmę, specjalne smary, 5 na 1, to znowu przerwy albo wożenie się przez cały nieomal dystans za plecami Justyny. Zgoda to jest taktyka w ramach przepisu i td, ale ja i tak wiem ,że Justyna jest najlepsza ...i basta.
figmar, zgadzam się z Tobą. Wczoraj po przekroczeniu mety przez Marit byłam wściekła. Ale już za kilka dni Jakuszyce i mam nadzieję, że polski doping pomoże Justynie zgubić Marit gdzieś na trasie a w sprincie wyprzedzić Marit o długość nart
[ Dodano: 2012-02-12, 14:06 ]
Agusia napisa/a:
Jej cudowny głos pozostanie z nami na zawsze.......
Przykra wiadomość... a na allegro już szaleństwo wśród sprzedawców płyt, szaleństwo wśród kupujących... przykre, że po śmierci gwiazdy handlarze płytami i gadżetami muzycznymi nabijają swoje kieszenie
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum