Czy ktoś z was był może w Domu Wczasowym Krystyna? Jak czytałam na stronie to zapowiada się porządnie i cenę ma bardzo przystępną. A może możecie polecić inne miejsce na nocleg?
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Wiek: 24 Dołączyła: 08 Kwi 2010 czyli 777 dni temu Posty: 294 Tematy: 0 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2010-05-14, 15:42
Miejsc do noclegu jest naprawdę sporo, wręcz multum:D W tym domu akurat nie byłam, ale ogólnie mówiąc jest w czym wybierać
_________________ Dorota
Maja Trzop
Wiek: 19 Dołączyła: 28 Paź 2011 czyli 208 dni temu Posty: 2 Tematy: 0 Skąd: Zakopane
Wysłany: 2011-10-31, 13:20
nie wiem czy na Forum jest zakaz autoreklamy. Jeśli jest to przepraszam :)
w Bukowinie Tatrzańskiej polecam :) pensjonat należący do moich rodziców - Sabałówka.
Nie jest to hotel 5 - cio gwiazdkowy, ale niczego nie brakuje,bo i łazienki i tv i internet i czysto i przyjemnie :)
a w sezonie letnim i zimowym pyszne jedzonko niejednokrotnie przygotowywane pod batutą mojej babci, a komu jak komu, ale jej pysznej kuchni to nikt nie odmówi!
http://www.bukowina.com.pl/
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 358 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-02-07, 09:52
To byłoby najlepsze Ale na poważnie,to jeśli będziesz na miejscu,bez problemu znajdziesz nocleg. Mogą tylko chcieć nieco więcej jeżeli są to 2 dni,ale na pewno nie będzie problemu.
_________________ Stolica Polskich Tatr - Zakopane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum