Wysany: 2010-02-27, 22:49 Niezapomniany Sylwester to tylko w Zakopanem
Kto spędził z Was Sylwestra w Zakopcu? ja jak do tej pory tylko raz, ale było to tak dawno, że aż wstyd. W tym roku mieliśmy jechać, ale synek jeszcze był za mały i stwierdziliśmy, że przełożymy to za rok. Piszcie o Waszych sylwestrach w Zakopanem
dokładnie, Sylwestra 2009/2010 miałyśmy spędzić z Verseau (na prośbę jej mena) w Zakopanem, nocować w noclegach Siuchajsko i bawić się w karczmie Siuchajsko, zapowiadało się wspaniale ale cóż..nie wyszło
Ja zawsze spędzam Sylwestra w górach (akurat w samym Zakopanem nigdy nie byłam) i nie wyobrażam sobie inaczej :)
Nie ma to jak obudzić się w Nowy Rok i pojechać na stok :)
magda123
Ja niestety nie pomogę Tomku choć temat sam mnie interesuje a zatem czekam na opinię kogoś kto był. Czy są w Zakopanem organizowane jakieś imprezy sylwestrowe na rynku albo coś w tym stylu?
magda123
w Krakowie to też prywatne inicjatywy :P
(mówię tu o tym, że zamiast oglądania fajerwerków trzeba patrzeć do góry i unikać latających butelek, którymi można dostać w głowie i inne takie. Nie chodzi mi tu o organizowanie koncertów itd.)
Ja byłem, 2007/08 z dziewczyną Wrażenia niesamowite, wszyscy się świetnie bawili i mogę to nazwać jednym z lepszych sylwestrów w życiu . W tym roku spędziliśmy u znajomych ale to nie to samo. Może kiedyś się to powtórzy..
Pewnie, że z dziewczyną a jak innaczej . Chyba, że ewentualnie wtedy już żoną . Napewno fajnie by było jeszcze raz tak zabawić w górach, byle szybko bo człowiek się szybko starzeje i nie ma już głupich pomysłów :-d
magda123
Dwa lata temu, z moją dziewczyną...najpierw jakaś dyska- jak zobaczyłem nazwy tych drinków( bacianie na sianie, napalona dziewica) to normalnie musiałem spróbować, dwudziesta druga i wyszedłem na chwiejnych nogach...ale do północy już było ok...reszta nocy niesamowita...
Piotrek
Wysany: 2010-03-29, 11:54
Ja nigdy w Zakopane na Sylwestra nie byłem, choć kilkakrotnie były takie plany...plany planami a wyszło inaczej, a szkoda bo chciałbym kiedyś spędzić Sylwka w górach
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum