A ja wracam do tematu Sylwestra, bo temat będzie niedługo na czasie i może ktos oprócz mnie ma już sprecyzowane plany. Postanowiłam w tym roku pierwszy raz w życiu witać nowy rok z Zakopanem, w duzym gronie rodzinnym. Ale miałam nadzieję że ktos z was opisze tu bardziej szczegółowo swoje "przeżycia"... Co moglibysmy robić przez 5 dni? Poza nartami...
Mam fajny nocleg blisko centrum, a na imprezę chcę iść na impreze plenerową na Równi krupowej. To się nazywa Sylwester ze zbójnikami a organizuje go Centrum Obsługi Turystycznej. Wygląda zachęcająco. Podam wam namiary. http://www.chocholowska.pl/sylwester_zakopane.htm . Może ktoś z was brał w tym już udział, albo wie cos więcej
ravJG
Wysany: 2010-11-05, 17:51
Ja również jestem bardzo zainteresowany tym Sylwestrem - właśnie napisałem maila z prośbą o rezerwacje i o dane do wpłaty, jeżeli do poniedziałku nie trafię na coś fajniejszego to będę się decydował.
A macie może jakieś podobne pomysły na Sylwestra w Zakopanem ?
Jak zawsze mogę polecić pobyt u Pani Helenki. Dom na Cyrhli ulokowany wysoko nad Zakopanem i dzięki temu widać sztuczne ognie z całego miasta. Piękny widok! Nie wiem czy będą jeszcze miejsca, bo niektórzy rezerwują z rocznym wyprzedzeniem, ale warto zadzwonić www.cyrhla.pl
Dla tych co spędzą sylwka gdzie indziej. Naprawdę warto podjechać na Cyrhlę i zobaczyć ten widok w sylwestrową noc!
Ja w 5 osób, za część mam juz zapłacone, ale sama dostałam właśnie jeszcze jedną super propozycję Sylwestra w jednej z karczm i się zastanawiam co wybrać
ravJG
Wysany: 2010-11-25, 19:57
Joasia, ja już zapłaciłem za 4 osoby - zobaczymy jakie będą wrażenia - na pewno zdjęcia wstawię po Nowym Roku
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum