Wiek: 50 Dołączyła: 27 Lis 2011 czyli 88 dni temu Posty: 23 Tematy: 0 Piwa: 8/14 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-13, 22:06
Witam, jakiś czas temu zapisałam się na to forum, bo zaciekawiły mnie Wasze fotki z "jakiegoś" spotkania w górach. Sama jestem zakochana w nich od dawna. Z Krakowa mam stosunkowo blisko, więc kiedy tylko mam wolny weekend melduję się zazwyczaj na jakimś szczycie. Mam wiele ulubionych miejsc w które lubię wracać i tak długo jak tylko będę mogła będę tam wracała. Trochę z braku czasu (a może słabej organizacji) rzadko bywam na forum. Mimo to myślę, że ud mi się jakoś wkomponować. Pozdrawiam " Tatromaniaków"
AnnaW5
Zaproszone osoby: 5
Dołączyła: 29 Mar 2011 czyli 331 dni temu Posty: 1499 Tematy: 1 Piwa: 155/397 Skąd: opolskie
Wysłany: 2012-01-14, 09:55
Witaj gurszul,
_________________ "[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
Wiek: 29 Dołączył: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 193 Tematy: 4 Piwa: 25/28 Skąd: Sopot
Wysłany: 2012-01-14, 15:54
gurszul, witamy na forum będzie nam bardzo miło jeśli znajdziesz chwilkę i będziesz nas odwiedzać i wspólnie z nami rozprawiać na tatrzańskie tematy czuj się jak u siebie
_________________ "Szyba, Szyba, dawaj na górę... Orla czeka!"
Wiek: 36 Dołączył: 21 Paź 2011 czyli 125 dni temu Posty: 66 Tematy: 2 Piwa: 20/11 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-01-28, 23:48
No ja również witam. Pozostańcie dłużej. Warto :)
_________________ Czas nie leczy ran-on tylko pozwala przyzwyczaić się do bólu.
lucyna
Dołączyła: 29 Sty 2012 czyli 26 dni temu Posty: 26 Tematy: 2 Piwa: 4/1 Skąd: Bieszczady
Wysłany: 2012-01-29, 08:00
Witam, otrzymałam na innym Forum bardzo fajne, nienachalne zaproszenie na pw więc zarejestrowałam się. Kim jestem? Uff, czymś pośrednim pomiędzy specjalistą od Bieszczadów, a trollem. :) Najprawdopodobniej znamy się z innych for górskich. Przede wszystkim jestem maniaczką książkowo-górską, może nie ekologiem ale na pewno bardzo zależy mi na ochronie przyrody, w tym tatrzańskiej. Kocham Bieszczady, odkrywa Beskidy, bywałam nawet w Zakopanem. Góry wysokie, góry typu alpejskiego nie pociągają mnie. Jak wspomniałam moją pasją są góry i przyroda, dobra książka i wędrówka, ostatnio najwięcej czasu spędzam na forach historycznych. Promuje swój region, lubię gadać vel trollować o Bieszczadach, mam jakąś tam wiedzę o historii i przyrodzie Karpat, namiętnie na forach zakładam wątki poświęcone ciekawym wydawnictwom: książkom, mapom itd. Z zawodu i powołania jestem przewodnikiem górskim i nie tylko.
Będę podpatrywać co dzieje się u "Konkurencji"
Wiek: 29 Dołączył: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 193 Tematy: 4 Piwa: 25/28 Skąd: Sopot
Wysłany: 2012-01-29, 21:08
lucyna, witaj na forum na pewno chętnie dowiemy się czegoś o Bieszczadach - dział Góry i inne miejsca w Polsce należy do Ciebie Spotkałem się na naszym forum z kilkoma próbami podejścia do tematu Bieszczad ale tematy szybko umierały więc może zdołasz je ożywić, rozwinąć i zachęcić ludzi do wypraw w Bieszczady
_________________ "Szyba, Szyba, dawaj na górę... Orla czeka!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum