Wiek: 50 Dołączyła: 27 Lis 2011 czyli 88 dni temu Posty: 23 Tematy: 0 Piwa: 8/14 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-16, 20:23
amroz napisał/a:
hmm, dobrze byłoby to zaliczyć w przyszłym roku Zawsze jak się wybieram w tamtym kierunku to nie mogę trafić na dobrą pogodę
okres "zaliczania" wprawdzie mam już za sobą i dobrze ;)
szlak jest bardzo piękny, co do trudności to musiałabym wiedzieć co dla Was jest trudne. na pewno lepiej wybrać się przy ładnej pogodzie ;)
powiem tylko, że mam czasem problem z lękiem wysokości ;(
a tu są moje fotki z tego szlaku przy pięknej pogodzie:
http://picasaweb.google.c...feat=directlink
Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2011 czyli 167 dni temu Posty: 849 Tematy: 27 Piwa: 160/78 Skąd: Tychy
Wysłany: 2012-01-19, 07:54
No proszę tylko pogratulować, zdjęcia piękne a szlak jeszcze lepszy
_________________ Głowa do góry i zawsze do przodu... najlepiej w Tatry :) Trance around the world...
Paolo
Dołączył: 23 Sty 2012 czyli 31 dni temu Posty: 9 Tematy: 0 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-01-27, 22:14
Witam serdecznie, przeszedłem już "Chłopka" kilka razy. Nie powiedziałbym, że szlak jest trudniejszy od Orlej. Jest jedno miejsce (okolice Kazalnicy), gdzie należy zachować szczególną ostrożność, zwłaszcza gdy złapie deszcz. Wielkim atutem jest na pewno zdecydowanie mniejsza ilość turystów. Gorąco polecam ten szlak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum