zaku44
Wiek: 43 Doczy: 08 Mar 2011 czyli 5156 dni temu Posty: 8 Tematy: 1 Skd: Sochaczew
Wysany: 2011-03-28, 14:45
byłem na kilku pucharach świata i jestem wiernym kibicem Małysza.Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że organizacja benefisu to porażka!
Przede wszystkim wejście na skocznie,co prawda z tym często były problemy.Druga sprawa informacja o sprzedaniu 22tys biletów to kłamstwo.na skoczni był niesamowity ścisk.było zdecydowanie wuiecej ludzi niż podają oficjalnie. po godzinie stania jak sardynka i nic nie widzenia opuściłem teren skoczni.zdecydowanie więcej mozna było zobaczyc na zewnatrz,tylko ze tutaj znowu nic nie było słychac.
nie wiem jak było na innych sektorach ja opisuje sektor D
czekam na Wasze opinnie.
Humor poprawił mi nocny balet w Morskim Oku ;)
Wiek: 38 Doczya: 04 Mar 2012 czyli 4795 dni temu Posty: 15 Tematy: 0 Skd: znad dużej wody
Wysany: 2012-03-05, 13:29
Ja również byłam fanką Małysza. W sumie nadal jestem, choć już nie skacze. Ostatni raz byłam na skoczni 4 lata temu podczas PŚ. W tym roku planowałam, ale nie wyszło.
Ogólnie klimat super. Tylu wiernych kibiców to chyba w żadnym innym kraju nie ma.
A sama skocznia też piękna. Tylko trochę kiepska organizacja przy opuszczaniu skoczni. Za mało wyjść. Można zostać zadeptanym. Chyba że coś się tam teraz zmieniło.
Jedno wiem napewno, kiedyś tam wrócę. Oby już w przyszłym roku.
Choć już Adam nie skacze, byłam w tym roku na zawodach w Zakopanem, atmosfera już nie ta sama, ale nadal wspaniale i warto być w tych dniach na zawodach i dopinować resztę naszych polskich skoczków ;)
Wiek: 38 Doczya: 04 Mar 2012 czyli 4795 dni temu Posty: 15 Tematy: 0 Skd: znad dużej wody
Wysany: 2012-03-06, 08:00
Atmosfera wróci jak Stoch się wyrobi i regularnie będzie skakał daleko. Choć krótkie skoki to ostatnio raczej nie jego wina.
Warto jeździć i dopingować bo to naprawdę piękna impreza :)
dachotek
Doczy: 26 Gru 2020 czyli 1576 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skd: Kraków
Wysany: 2020-12-27, 11:00
ten rok jest bardzo dziwny nic się zbytnio nie udaje
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum