Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: budzowa, budzowie, kwatery, murzasichle, stanislaw, wladyslawa

Kwatery Murzasichle
Autor Wiadomość
martiana 

czyli 821 dni temu

Tematy: 8
Piwa: 11/2
Wysłany: 2010-02-25, 20:03   Kwatery Murzasichle

Pokoje gościnne w Murzasichlu na ulicy Budzowej.

Adres:
Budzowa 48A
34-531 Murzasichle

W ofercie posiadamy pokoje 2, 3 i 4-osobowe z telewizją w pokoju i łazienką na korytarzu. Ilość miejsc noclegowych: 30 osób. Mamy jeszcze pokój 2 i 4 osobowy z łazienką.

Na dole znajduje się świetlica z kominkiem, telewizorem i stołem tenisowym, przystosowana na jadalnię. Do dyspozycji jest również kuchnia z pełnym wyposażeniem (włącznie z lodówką i możliwością podgrzania posiłków).

Przed domem jest parking i ogród z huśtawką i parasolem (możliwość zorganizowania ogniska/grilla). W pobliżu - karczma góralska, kompleks wyciągów narciarskich. U sąsiada/sąsiadki (polecam sąsiadkę, dobrze gotuje i za normalną cenę) istnieje możliwość wyżywienia, skorzystania z basenu krytego lub baru. Najbliższe baseny termalne: aquapark w Zakopanem, Bukowinie Tatrzańskiej, Szaflarach.

Porą zimową jak i letnią można zorganizować kulig. Dla zainteresowanych osób można zamówić przejazd busem (telefon na stronie). Przystanek BUS - 50m.

Cena za nocleg - zimą około 20 zł, latem - około 15 zł. Pobierana jest opłata klimatyczna, coś koło 1,50 zł.

Więcej informacji, zdjęć na stronie: http://emurzasichle.pl/

panorama-zima-01.jpg
Panorama
Plik ściągnięto 3 raz(y) 321,54 KB

swietlica-03.jpg
Świetlica
Plik ściągnięto 7 raz(y) 474,61 KB

Kamila 

czyli 820 dni temu

Tematy: 10
Piwa: 6/11
Wysłany: 2010-02-25, 22:57   

Nie wiem czy akurat w tej kwaterze, ale kiedyś byłam w Murzasichle jeszcze za czasów małolata na koloniach i bardzo mi się tam podobało. Blisko Zakopanego a zarazem w sam raz dla tych, co lubią wypoczynek z dala od zgiełku ludzi. Muszę sie znowu tam wybrać
Postaw piwo autorowi tego posta

xooa 

czyli 808 dni temu

Tematy: 1
Wysłany: 2010-03-07, 15:42   

Rozumiem ze to 1 zdjęcie to widok z okna ?? Jeśli tak to dech w piersiach zapiera ;] A ceny bardzo przestępne rozważę ofertę jak będę się wybierał w okresie wakacyjnym ;]

Kamila 

czyli 820 dni temu

Wysłany: 2010-03-07, 18:42   

Martiana to Twoja kwatera? widok rzeczywiście piorunujący i rzeczywiście zapiera dech w piersiach. no i ceny baaaaardzo przystępne :-) jeśli to Twoja to powiedz mi jak z rezerwacją? dłogo przed trzeba?

Kamila 

czyli 820 dni temu

Wysłany: 2010-03-07, 19:03   

Weszłam na stronę i mam pytanie ; tutaj piszesz, że są pokoje 2 i 4 osobowe z łazienką też, a w jakiej cenie one są ? bo na stronie o tym nic nie ma

martiana 

czyli 821 dni temu

Wysłany: 2010-03-09, 13:11   

No tak już się tłumacze, na stronie nie piszę o pokojach z łazienką ze względów finansowych i nie tylko ;] Domek mój ukochany rodzinny, zdjęcie z panoramą to widok z mojego okna :P

Co do ceny tych pokoi z łazienką, które są nowiutkie, to są droższe o jakieś 10zł - 30zł za osobę. Są tylko dwa, 4 z balkonem i widokiem na Tatry (zdjęcie wyżej :P), a 2 bez i ze ściętym dachem i widokiem w drugą stronę. Osobiście przy tej 2-ce bym się nie upierała, jakbym miała wybrać to wzięłabym pokój 3-osobowy z oknem na drogę i na góry :P bez łazienki w pokoju (jak nie ma tłoku to z 3ki robimy 2ke).

Jeśli chodzi o rezerwację to wszystko zależy od okresu turystycznego. W tym momencie od ręki i w każdej chwili (no chyba, że jakaś grupa przyjedzie), ale np. weekend majowy, Boże Ciało czy sierpień trzeba wcześniej. Sylwestra zwykle mamy zarezerwowanego pół roku wcześniej :roll:

skierka187
[Usunięty]

Tematy: 371
Wysłany: 2010-03-09, 17:34   

noclegi i opis naprawdę bardzo zachęcające :) gdyby tylko połączenie z Zakopanem (busy i PKS) były lepsze to z pewnością bym korzystała z noclegów w Murzasichlu

martiana 

czyli 821 dni temu

Wysłany: 2010-03-09, 18:45   

Jedno małe ale :P PKS już nie jeżdżą, teraz jest pełna prywata czyli busy, te co są na stronie jadą "pod nos", natomiast tych co jadą na ulicę Sądelską nie wypisywałam póki co bo nie mam rozkładu :P

martiana 

czyli 821 dni temu

Wysłany: 2010-03-09, 23:46   

Najbliżej to na Kopieniec przez Cyrhle (szlak czerwony, potem zielony).
Blisko jest też do Murowańca (Dolina Gąsienicowa) czarnym szlakiem z Brzezin.
Trochę dalej jest na Wiktorówki/Rusinową Polanę ale też chodziliśmy na piechotę, no i oczywiście do Jaszczurówki i Doliny Olczyskiej.

Piotrek 

czyli 805 dni temu

Tematy: 5
Piwa: 3/1
Wysłany: 2010-03-16, 21:27   

Opis zachęcający, przy czym ja też raczej wolałbym pokój z łazienką, pobuszuję jeszcze po innych wątkach z noclegami i będzie trzeba coś wybrać na te wakacje.

martiana 

czyli 821 dni temu

Wysłany: 2010-03-31, 03:05   

Mieliśmy osoby ze zwierzętami, ale dobrze jest uprzedzić, że się z takim przyjeżdża ;)

Kamila 

czyli 820 dni temu

Wysłany: 2010-03-31, 13:59   

no ale jak to rozwiązujecie? ( pytam z czystej ciekawości) - bo zdarzają się np. osoby, które nie tolerują psów albo innych zwierząt albo są osoby z alergią, jak to jest rozwiązywane u Was?

martiana 

czyli 821 dni temu

Wysłany: 2010-04-06, 19:10   

Pytaj się mnie a ja ciebie ;) (w domu jestem raczej gościem ostatnio), zwierzęta to nie jest chleb powszedni, rzadko ktoś z psem/kotem przyjeżdża.

Kamila 

czyli 820 dni temu

Wysłany: 2010-04-07, 12:51   

acha rozumiem :-) wiesz po prostu pytałam z ciekawości bo ja i tak zwierzaka nie mam ;-) a pytanie stąd, że wydawało mi się, że coraz więcej ludzi przyjeżdża ze swoimi zwierzakami na urlop, przynajmniej taką tendencję zauważyłam wśród znajomych

Odpowiedz do tematu