Zaproszone osoby: 3
Wiek: 25 Dołączyła: 13 Lut 2010 czyli 740 dni temu Posty: 1124 Tematy: 78 Piwa: 114/143 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-01-29, 00:40
W takim razie oficjalnie ogłaszam, że jeśli ktoś chciałby zamówić forumowe kalendarze ze zdjęciami osób z forum i z facebooka to jest taka możliwość
Są dwa kalendarze do wyboru:
Kalendarz nr 1:
Kalendarz nr 2:
Cena kalendarza to 28 zł za sztukę plus koszta wysyłki bezpośrednio z drukarni: 10 zł pocztą i 25 zł przesyłka kurierska (to są koszta wysyłki przedstawione przez drukarnię)
Ewentualne zamówienia do 5 lutego.
Nr konta dostępny na PW
_________________ Cel na V Zlot ZakopaneForum.pl ( 17-18 sierpnia) :D
Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2011 czyli 167 dni temu Posty: 849 Tematy: 27 Piwa: 160/78 Skąd: Tychy
Wysłany: 2012-02-01, 07:13
No ja oczywiście jestem chętny na te kalendarze, 2 szt. po jednym z każdej wersji
[ Dodano: 2012-02-09, 16:25 ]
Ja również dziękuję za kalendarze w dwóch wersjach Są piękne i gratuluję wszystkim co ich zdjęcia się w nich znalazły Zaskoczony tylko jestem tempem wysyłki, chyba jakoś na kredyt ktoś mi to wysłał, bo wczoraj dopiero zrobiłem przelew a dzisiaj już mam kalendarz w domu i to przesyłka pocztą polską W dodatku oba ładne, proste, niewygniecione
Dzięki wielkie raz jeszcze.
_________________ Głowa do góry i zawsze do przodu... najlepiej w Tatry :) Trance around the world...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum