Wysany: 2011-06-07, 17:28 Kondracka Kopa
Fotorelacja w wypadu na Kondracką Kopę.
Przy zejściu niebieskim szlakiem w stronę Małej Łąki spotkaliśmy kilka grup "turystów" którzy szli na Kopę kiedy to zaczynała się burza z piorunami i deszczem. Niestrudzenie brnęli do przodu...
qrna aparat za 7 tysięcy i "tylko" hyhy to masz trochę kasy w sprzęcie no ale są różne zboczenia. a co byś polecił dla "lajkonika" no może z jakim takim pojęciem o robieniu zdjęć. chodzi o lustro które nie zrujnuje mnie no i żeby szkła były jakieś sensowne i nie za kosmiczne pieniądze. trochę zdjęć robię (czyli nie to że aparat tylko w wakacje odkurzam). w tej chwili mam olympusa 590 ale nie jestem zadowolony. mam wrazenie że poprzedni oli d 545 robił lepsze foty choć miał tylko 4 MPx i 3 x zoom. no chyba że sprzęt jest OK tylko ja nie potrafię go ustawić.
A tak przy okazji to ktora trase na Kope polecacie, od Doliny Malej Laki czy od Kuznic. Ktora jest lepsza pod wzgledem widokowym i co najwazniejsze dla kogos z lekiem wysokosci kto nie lubi za stromych podejsc. I jak sie przedstawia dalej szlak z Kopy na Kasprowy? Nie za stromy? A moze wogole pojsc w odwrotnym kierunku. Tzn Kasprowy, Kopa?
Strone z Tatry - info znam bardzo dobrze, dzieki borsukowi wlasciwie
Ten drugi link musialam przeoczyc. Ale przegladnelam i nadal nie bardzo wiem.
Sa z Kopy do Kasprowego trudne odcinki dla kogos z lekiem wysokosci, strome podejscia?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum