PO Zbóju jest swietna!!! można powiedzieć ze 3 piętrowa Karczma, obsługa jak i dania na dobrym poziomie, można nawet zostawić aparat z cennymi zdjęciami nie martwiąc się ze zniknie :D:D:D
Potwierdzę większość opinii. To pierwsze miejsce kulinarne jakie odwiedzam po przyjeździe. Ma po prostu swój klimat. Bardzo mi się podoba luz i uśmiech ludzi tam pracujących. Jedzonko też bardzo dobre i jak na taką knajpkę ceny nie są szalone
Żeby innym przykro nie było, to więcej takich miejsc jest na samych Krupówkach. Ale po prostu nigdy nazw nie notowałem w pamięci. Pojadę, to odwiedzę również, bo wiem gdzie są. Teraz już zapamiętam
Ja również dołączam się do pochlebnych opinii na temat tej karczmy menu obowiązkowe to oczywiście kwaśnica, pierogi, placek po zbójnicku i osławiona szarlotka...po prostu pyszności
Ja muszę się pochwalić, że po wczorajszej wizycie w Karczmie po Zbóju dostałem jakąś dziwną wizytówkę od pani Kasi Dzięki której podobno mam 10 % rabatu w karczmach "Staro Izba", "Gazdowo Kuźnia", "Stek Chałupa", "Karczma Kmicic", "Zapiecek" no i "Po Zbóju" oczywiście
A co do samej karczmy to po raz pierwszy byłem tam dopiero teraz z Wami na zlocie... i spodobało mi się tam w sumie wszystko, zarówno wystrój jak i bardzo dobre jedzenie... no i kilka miłych i sympatycznych kelnerek
Ja niby też nie chodzę, po za jedną w której nie byłaś Więc przyda mi się chociaż do tej jednej jak będę chciał stare dobre czasy powspominać Często w sumie po karczmach nie chodzę, ale teraz jak już będę to i tak raczej do Zbója pójdę... A z całą to kartą to wiesz... liczy się sam gest... ale sama powiedz, że ciężko na to pracowałem przez te dni co tam byliśmy
ja za to w portfelu cały czas noszę 20% zniżki do wykorzystania jednorazowo w którejś z wymienionych przez Ciebie karczm ale to na jakąś romantyczną kolację z jakimś góralem
Też kiedyś miałem nawet 2 takie rabaty, bo 4 pieczątki uzbierałem, ale z racji tego, że przestałem karczmować i w końcu wybrałem się w góry to mi przepadły
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum