Wiek: 40 Doczya: 03 Sie 2010 czyli 5347 dni temu Posty: 674 Tematy: 8 Otrzyma 17 piw(a) Skd: Poznań
Wysany: 2012-05-16, 19:28 Start Zakopane
Ostatnią majówkę miałam przyjemność spędzić w ośrodku Start Zakopane przy ul. Piłsudskiego. Śmiało mogę polecić to miejsce. Po pierwsze obsługa jest tak miła, gościnna i życzliwa, że aż chce się wracać. Oprócz tego niewątpliwym atutem jest położenie - blisko jest praktycznie wszędzie - i na dworzec i na Krupówki i pod Skocznię. Pokoje schludne, wyremontowane, wszystkie mają balkon. Panie sprzątaczki wzorowo dbają o czystość. Aż żal było wyjeżdżać. Jako dodatkową rekomendację mogę jeszcze napisać, że moja mama, która średnio przepada za górami tak zauroczyła się ośrodkiem, że już planuje powrót
Wiek: 51 Doczya: 21 Maj 2011 czyli 5056 dni temu Posty: 183 Tematy: 5 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Rzeszów
Wysany: 2012-08-16, 23:03
wszystko pięknie ale skąd wziąć kasę na pobyt w tym miejscu?
PilotowaBB
Doczya: 25 Lip 2012 czyli 4625 dni temu Posty: 7 Tematy: 3 Skd: Zakopane
Wysany: 2012-09-18, 18:50
Zakopane jest przereklamowane, za to Bukowina Tatrzańska ma swój niepowtarzalny urok :) Niestety konkretny nocleg trudno będzie mi polecić, bo nie byłem tam 3 lata, a wiadomo wszystko się zmienia, więc nie znam aktualnych danych, cenników itd. Najlepiej sam zerknij na stronę: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,bukowina-tatrzanska i tam poszukaj :) Baza jest cały czas aktualizowana, więc z pewnością znajdziesz odpowiedni nocleg dla siebie :)
Doczy: 01 Cze 2011 czyli 5045 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Zakopane
Wysany: 2012-11-22, 11:49
Nie mogę się zgodzić,ponieważ Zakopane nie jest przereklamowane. To oczywiście indywidualna ocena każdego z nas, i jeśli wyjeżdżamy np w sierpniu: faktycznie można spotkać tłumy na szlakach czy Krupówkach. jednak spróbujmy jesienią,np wrzesień czy zimą- wtedy mamy piękne widoki złotych drzew czy zaśnieżonych gór,na szlakach także można spotkać tylko zagorzałych zwolenników górskich wycieczek. Można solidnie wypocząć,nabrać dystansu,podziwiać okolice. Piszesz,ze taki wypoczynek jest drogi- rezerwując wcześniej np: pobyt świąteczno-sylwestrowy można zyskać atrakcyjny rabat i w efekcie nie kosztuje to wiele.
A atrakcji cała moc: wyciągi,szlaki narciarskie- teraz pisze o zimie,ale i latem czy jesienią można udać się np w Dolinę Chochołowską i pojeździć na rowerze,czy też nad czarny Staw pod Rysami i Przełęcz Karb- to tylko niektóre z punktów widokowych w tatrach,jest ich znacznie więcej. Kto raz był ten na pewno będzie chciał tutaj wrócić:)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum