Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: iv, oficjalny, zakopaneforum.pl, zlot

IV oficjalny zlot ZakopaneForum.pl
Autor Wiadomość
Joasia 

Zaproszone osoby: 1
czyli 592 dni temu

Tematy: 16
Piwa: 14/57
Wysłany: 2012-01-09, 21:52   

Pierwszy Zlot był takim w samym swoim zamiarze, a nie po fakcie został tak nazwany i odbył się nawet jeśli wzięło w nim udział 5 osób z forum :!:

a jeśli każde spotkanie w większym czy mniejszym wspólnym gronie w górach będziemy nazywać zlotem, to za moment przestanie mieć sens numerowanie

ja nie jestem za ograniczaniem spotkań w forumowym gronie Robert, bynajmniej
ale nie nazywajmy wtedy tego zlotem

VS84
[Usunięty]

Tematy: 371
Wysłany: 2012-01-09, 22:07   

Joasia napisał/a:
Pierwszy Zlot był takim w samym swoim zamiarze, a nie po fakcie został tak nazwany i odbył się nawet jeśli wzięło w nim udział 5 osób z forum :!:

vs.

Joasia napisał/a:
ale nie nazywajmy wtedy tego zlotem

Jedno drugiemu zaprzecza ;-)

My tu nie mamy na tylu użytkowników, żeby robić zloty po nie wiadomo ile osób ;-)
W takim razie wg tego co piszesz na razie był tylko jeden zlot bo na pozostałych dwóch było mniej niż 10 osób czyli po prostu mało ;-)

Skoro pierwszy zlot miał 5 osób i został nazwany zlotem, to w czym problem żeby IV zlot majowy takim właśnie nazwać, skoro już i tak więcej niż 5 osób było by na niego chętnych ;-)

Joasia napisał/a:
a jeśli każde spotkanie w większym czy mniejszym wspólnym gronie w górach będziemy nazywać zlotem, to za moment przestanie mieć sens numerowanie

Ja nie mówię, że każde, tylko żeby częściej wychodzić z propozycjami zlotu, a kto będzie mógł to przyjedzie po prostu :-) A numerowanie nie ma tu nic do rzeczy... równie dobrze może to się nazywać zlot wiosenny, zlot letni albo zlot nr 5 czy nr 77 to tylko po to, żeby kojarzyć go z nazwy i mieć co wspominać ;-)

Ja po prostu byłbym za tym, żeby zlotów przybywało i nawet 4 takie w roku były wg pór roku czyli zimowy/sylwestrowy, wiosenny, letni i jesienny. A teraz wyjdzie tak, że tych zlotów tak jakby ubędzie, w tamtym roku były 3 a teraz ustalając następny dopiero na sierpień, okaże się, że w tym toku będą tylko 2 bo na więcej czasu nie starczy ;-)

Joasia 

czyli 592 dni temu

Wysłany: 2012-01-09, 22:13   

jak dla mnie to każdy wyjazd kilku z nas możesz nazwać zlotem, i nawet numerować je sobie dowolnie, ale prawda jest taka (co się potwierdziło już 3 razy) że zawsze na początku zgłasza się mnóstwo osób, jest mega dyskusja gdzie, co i jak, a potem jak przychodzi do potwierdzenia czy wpłacenia jakiejś tam kasy na coś wspólnego to się okazuje że znów to samo grono jedzie

to taka moja luźna uwaga na ten temat :mrgreen: :mrgreen:

i pozdrowienia dla weteranów zlotów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skier(b)ka obiecałaś pomyśleć nad specjalnym statusem dla nich :-P

VS84
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:18   

Ale tak będzie zawsze, czy to zlot czy co innego... takie mamy czasy, że ludzie mają ciężko określić co będą robić za tydzień, a co dopiero za parę miesięcy ;-) Więc tego choćby się na głowie stawało nigdy nie unikniemy...

Ja też nie jestem za tym, żeby każde spotkanie zlotem nazywać, ale jestem za tym, żeby i zlotów i takich właśnie spotkań było co raz więcej... :-) Dlatego można by też wstępne daty takich zlotów ustalić już na początku roku, wtedy każdy będzie miał dużo czasu żeby się dostosować... :-)

Joasia 

czyli 592 dni temu

Wysłany: 2012-01-09, 22:20   

VS84 napisał/a:
takie mamy czasy, że ludzie mają ciężko określić co będą robić za tydzień, a co dopiero za parę miesięcy

niektórym się to jednak udaje i traktują się poważnie nawzajem ;-) ;-)

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:22   

Matko, ale macie problemy :-P

Ustalmy Zlot wiosenny - Maj

Zlot letni - Sierpień

Zlot jesienny - Wrzesień

Zlot zimowy połączony z Sylwestrem - grudzień

:-P :-P :-P

Joasiu, Weteran Zlotów - Rafał, ma swoją rangę :-P a podwójnych rang nie da się zrobić więc niestety albo jesteś Uzależnionym Moderatorem albo Weteranem :-P

Kwestię rangi związanej ze zlotami staram się rozwiązać w inny sposób, ale to troszkę potrwa bo technicznie musimy to ogarnąć

Joasia 

czyli 592 dni temu

Wysłany: 2012-01-09, 22:23   

ja nie chciałam nowej rangi :lol:

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:26   

a zabrzmiało tak jakbyś chciała :-P

VS84
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:29   

skierka187 napisał/a:
Ustalmy Zlot wiosenny - Maj

Zlot letni - Sierpień

Zlot jesienny - Wrzesień

Zlot zimowy połączony z Sylwestrem - grudzień

No jak dla mnie idealne rozwiązanie :mrgreen: Tylko między letnim a jesiennym trochę krótki odstęp czasu, chociaż mi tam by to pasowało ;-)

A bym zapomniał, za to coś w podpisie masz u mnie piwo :mrgreen: oczywiście maluśkie ;-)

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:31   

wiem że krótki odstęp ale biorę tu pod uwagę osoby mające dzieci - czyli dla nich wakacje są dobrym momentem, a wrzesień jest dobrym momentem dla studentów - pogoda jest w miarę dobra a ludzi już mniej, poza tym nie na każdym zlocie każdy musi być. Pewnie będzie tak, że mnie na jakimś zlocie nie będzie :-P

Czyli IV zlot robimy w maju :?: a kiedy konkretnie :?: :-P

i.. jeśli maj to mój podpis się raczej nie zrealizuje w pełni ;p co najwyżej w połowie :-P

a piwa nie piję do następnego zlotu :-P :-P

Joasia 

czyli 592 dni temu

Wysłany: 2012-01-09, 22:35   

to mnie w maju raczej nie będzie, dopiero w sierpniu ten tydzień jak pisałam wcześniej, a następne to się jeszcze zastanowię :-P

VS84
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:37   

Dla mnie to tam nie jest takie ważne czy na każdym się jest czy się nie jest, fajnie jest też pooglądać zdjęcia i poczytać wspomnienia tych co tam byli, sam zresztą tak miałem oglądając zdjęcia i relacje z Waszego ostatniego zlotu.

Co do terminu to mam taki pomysł jeden ale pewnie większość mnie za niego pojedzie :-P

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:39   

mów śmiało, jakby co to posypią się ostrzeżenia za ataki na moderatora ;-)

akm990 

czyli 641 dni temu

Tematy: 12
Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2012-01-09, 22:48   

co do tak odległych zlotów to ja nie planuje dłużnej niż jeden miesiąc , a co do zlotów to parę tygodni przed nimi sprawdzę , czy będę miał czas

Play Hard go ahead
Postaw piwo autorowi tego posta

PIWO
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-09, 22:53   

Widzę że się rozkręcacie z tymi zlotami :lol:

Odpowiedz do tematu