Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 4317 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2011-06-07, 12:31
Takie mapki z planem miasta Zakopane s? tez bardzo cz?sto przy przewodnikach turystycznych i samych mapach tatr. Ale wg mnie s? bardzo przydatne,szczególnie te z uwzgl?dnieniem bankomatów.
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 4317 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2011-09-03, 10:12
Fajna sprawa,wklejajcie wszystko co macie pod r?k? i co uznajecie za po?yteczne jako informacja dla turystów. Napewno si? przyda.
Yoo!
Dołączył: 11 Lis 2011 czyli 4153 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skąd: Siem-ce
Wysłany: 2011-11-12, 08:58 Informator turystyczny
Witam, w grudniu mam zamiar wybra? si? do Zakopanego, a konkretniej do Bukowiny.
Mam do was pytanie czy macie mo?e namiary na jakie? darmowe przewodniki/informatory turystyczne z biur podró?y, które przysy?aj? do domu.
W zesz?ym roku za?atwi?em tak z Chorwacji i Szczyrku, pomy?la?em, ?e z Zakopanego równie? b?dzie.
Wysłany: 2011-12-01, 09:22
Pewnie ?e s? takie darmowe informatory,ju? w samym pensjonacie do którego jedziesz powiniene? co? dosta?,w Bukowinie a ju? tym bardziej w Zakopanym nie ma z tym ?adnego problemu.
Yoo!
Dołączył: 11 Lis 2011 czyli 4153 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skąd: Siem-ce
Wysłany: 2011-12-19, 18:19
A wi?c, dorwa?em infomator,nie by? on bezp?atny,ale ale te? nie by?a to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pyta?.
Chcia?bym si? dowiedzie? czy znacie mo?e miejsca w Zakopanym, b?d? w samej bukowinie, gdzie udost?pniaj? bezp?atnie internet (wi-fi), np w jakiej? knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygl?da wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pie?sz? wycieczk? czy raczej nie warto si? pcha? w tak? podró?, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pie?szej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczy? w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do ka?dego z was
Wiek: 43 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 4600 dni temu Posty: 514 Tematy: 14 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-12-20, 00:42
Yoo! napisał/a:
A wi?c, dorwa?em infomator,nie by? on bezp?atny,ale ale te? nie by?a to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pyta?.
Chcia?bym si? dowiedzie? czy znacie mo?e miejsca w Zakopanym, b?d? w samej bukowinie, gdzie udost?pniaj? bezp?atnie internet (wi-fi), np w jakiej? knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygl?da wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pie?sz? wycieczk? czy raczej nie warto si? pcha? w tak? podró?, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pie?szej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczy? w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do ka?dego z was
darmowy to pewnie tylko w Macdonaldzie i w bibliotece , nie licz?c tego ,?e czasem w miejscu gdzie si? zatrzymasz te? maj?
Wiek: 43 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 4600 dni temu Posty: 514 Tematy: 14 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-12-21, 15:14
Miko?aj napisał/a:
Yoo! napisał/a:
Nie w Zakopanym a w ZakopanEm - to podstawa
Wystarczy poszuka? troch? na forum, bo takie tematy ju? by?y
Wysłany: 2012-01-03, 15:12
Jest kilka stref p?atnego jak i wolnego internetu,tzw: "hot-spoty" -zobacz np w McDonalds czy na stacjach benzynowych. Ko?o poczty jest p?atna kawiarenka,to racja. Sam kiedy? z niej korzysta?em.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum