Za łepka z rodzicami byłem na takim czymś, nie jestem pewny, czy właśnie nie na Gubałówce ;] Ale frajda była nieziemska, choć teraz to jednak trochę się boję ;p
No to się zgadza, POLECAM każdemu, rewelacyjna frajda, w Zakopanym byłem dobrych kilka lat temu na tym, w zeszłym roku byłem w bodajże w Wiśle i na gubałówce chyba ciekawiej, lepsze widoki i przy tym większy strach ; )
kiedys jechalam na takiej zjezdzalni i niezla frajda ale jak widzialam jak ktos sie wywrocil to mi sie odniechcialo jeździc. az karetke musieli wzywac, dlatego juz nie wsiadam :P
zawsze jak jestem na Gubałówce, to idziemy na zjeżdżalnię! przednia zabawa... nawet mamę swoją namówiłam ;) najlepiej poczekać chwilę i mieć luz przed sobą a potem grzać, ile dała fabryka i nie zwalniać ;) nie ma szans, żeby coś się złego stało ;)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum