Polecam ci iść zarówno w stronę m. Ząb bo są tam przepiękne widoczki jak również w stronę Szymoszkowej. Szymoszkowa ma ten plus że możesz zjechać do Zakopca
Dzieki , na pewno skorzystam z podpowiedzi . Robie notatki :) Czekam na mape i przewodnik i lada dzień zaczne podróż palcem po mapie.. a potem ....tylko na nadejscie lata
Gubałówka to idealne miejsce na pierwsze przetarcie po przyjeździe do Zakopanego.
Szczególnie w pierwszym dniu pobytu gdy dopiero się aklimatyzujemy
Apartamenty
Doczy: 04 Cze 2013 czyli 4115 dni temu
Wysany: 2013-07-29, 11:46
No można powiedzieć że tak,chyba że odstraszają Was tłumy turystów... A to częsty widok podczas wspinaczki na Gubałówkę :) Ewentualnie na przetarcie spacer ścieżka pod reglami,Doliną Kościeliską czy na Nosal.
Wystarczy chcieć ! Ja będąc w Zakopanem zawsze witam Gubałówkę, nie wyobrażam sobie nie być tam!
Najważniejsze jest to, by miło spędzić czas, a nie bić rekordy! Pozdrawiam :)
Grzesiek42
Nie byłam na Gubałówce od trzech lat, bo jakoś szkoda mi było czasu, więc postanowiłam w tym roku w ramach relaksu przejść się na spacer od Gubałówki do Butorowego Wierchu, a później zjechać w dół wyciągiem krzesełkowym. Gubałówka oblegana jak zwykle przez tłumy, budka przy budce, ciasno, głośno.Widoków niewiele, bo zakrywają je budki z czymś tam i knajpy. Namnożyło się tego niesamowicie. Uciekałam stamtąd jak najprędzej i szybko nie wrócę. Zdecydowanie skreślam to miejsce na wiele lat.
Grzesiek42
Byłem ostatnio w Zakopanem i oczywiście na Gubałówce i to co piszecie to jednak prawda same stragany ale co się dziwić jak ludzi pełno kupuje jak by nie mieli tego samego u siebie w mieście:)
Ja nie bylam ale skoro tak piszecie to juz nie jestem ciekawa. W pierwszych planach Gubałówka byla ale potem odpadła na rzecz innych ciekawszych szlaków.
Kolejny wypad .. ojeeej az za rok. :(
A ja byłam w tamtym roku - w stronę Butorowego Wierchu; było już mocno po południu i nie było już prawie żadnych straganów, prawie kompletnie pusto (przy czym był to początek września), a w tym roku poszliśmy w lewo - szlakiem do Poronina - pusto zupełnie, widoki na Tatry cudne, szlak na końcówce źle oznaczony i utartą ścieżką weszliśmy prosto do potoku..... (przy czym był to środek czerwca.;-))
Luna - jak sama nie zobaczysz i nie doświadczysz, to nie będziesz wiedziała...
A ja byłam w tamtym roku - w stronę Butorowego Wierchu; było już mocno po południu i nie było już prawie żadnych straganów, prawie kompletnie pusto (przy czym był to początek września), a w tym roku poszliśmy w lewo - szlakiem do Poronina - pusto zupełnie, widoki na Tatry cudne, szlak na końcówce źle oznaczony i utartą ścieżką weszliśmy prosto do potoku..... (przy czym był to środek czerwca.;-))
Luna - jak sama nie zobaczysz i nie doświadczysz, to nie będziesz wiedziała...
a no masz racje .. trzeba zobaczyć na własne oczy .
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum