Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 592 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-06-02, 20:27 Głosowanie - Ulubione schronisko w Tatrach
Idąc za przykładem ankiety o najlepszych knajpach, proponuję głosowanie nad najlepszymi schroniskami. Wiele na ten temat ostatnio rozmawialiśmy, stąd natchnienie.
Podobnie jak w poprzednim głosowaniu, najbardziej ulubione przez nas schroniska moglibyśmy nagrodzić specjalnymi dyplomami od Zakopane forum a potem sprawdzać przy każdej wizycie, czy wywiesili na ścianie
wybieramy 3 ulubione
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 482 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-06-03, 22:22
Joasia napisał/a:
Borsuk 6x9 ja czytam ze zrozumieniem i wielu z nas już o Chacie pod Rysami tu mówiło, więc mimo że Słowacja, to też ujęłam
to bardzo się cieszę bo takie czytanie to dziś rzadkośc a fotka a' propos chaty po rysmi
maly świst dostępny tylko tam
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
megan
Dołączyła: 25 Wrz 2011 czyli 241 dni temu Posty: 9 Tematy: 0 Skąd: Lbn
Wysłany: 2011-09-25, 19:21
hmm głosowanie zakończone? bo nie mogę oddać głosu, ale i tak brak mi tu mojego naj czyli Terinki :) dziwi mnie to, że murowaniec króluje... chyba w cenach ;]
Wiek: 21 Dołączyła: 28 Wrz 2011 czyli 238 dni temu Posty: 4 Tematy: 0 Skąd: Kornowac
Wysłany: 2011-09-28, 12:45
Szkoda, że głosowanie zakończone, po ostatnim wypadzie i moim 'pierwszym razie' w schroniskach (Morskie Oko i Roztoka) stawiam na Roztokę i to bardzo duży plus. Super atmosfera, miejsce i naleśniki też pyszne ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum