Wiek: 42 Dołączyła: 28 Gru 2011 czyli 4106 dni temu Posty: 27 Tematy: 3 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-01-17, 11:22 Doliny dla poczatkujacej :)
Jade pod koniec stycznia i ....:) idac z Doliny Bialego mozna odbyc piekny spacer w kierunku Dolinki ku Dziurze i Dolinki za Bramka ....moze jeszcze Dolina Bialej Wody i jeszcze Doline Filipka znalazlam :) cos jeszcze proponujecie ? Moze ktos mi jeszcze podpowie co warto zwiedzic czego nie przeoczyc z gory wielkie dzieki :)
[ Dodano: 2012-01-17, 11:24 ]
i jeszcze Dolina Koscieliska chyba tez latwa i podobno z pieknymi widokami :)
Wiek: 47 Dołączył: 21 Paź 2011 czyli 4174 dni temu Posty: 102 Tematy: 2 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: Pozna?
Wysłany: 2012-01-18, 00:17
Ewik30, wymieni?y?cie razem z ola's, te najlepsze doliny dla pocz?tkuj?cych. Cho? u tego Filipka jeszcze nie by?em nigdy
Ale jak by?em pierwszy raz w Tatrach (bardzo pó?no w ?yciu ) to ?adna z wymienionych nie sprawi?a wi?kszego problemu. A w po?owie pobytu spad?o sporo ?niegu. Tylko kondycja i dobre buty
No i jak pierwszy raz jedziesz, to rozpocznij wyprawy przy dobrej pogodzie/widoczno?ci od Kalatówek a przy gorszej od Ko?cieliskiej. To moje subiektywne zdanie.
Gwarantuje, ?e ka?dego nast?pnego dnia wstaniesz bez problemu wcze?nie rano, by ruszy? gdzie? ponownie
Ale sam poczytam ch?tnie pomys?y innych, bo cho? ju? przejrza?em ca?y temat, to nadal szukamy miejsc ma?o znanych i dla ?ó?todziobów. Jedziemy na 3 tyg pod koniec maja, a to jest sporo dni.
Cho? wiem, ?e przed kompem plany ?atwo si? robi. A pó?niej nogi i tak mog? pokaza?, kto tu rz?dzi
Dołączyła: 06 Gru 2011 czyli 4128 dni temu Posty: 207 Tematy: 10 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: Beskid S?d./Kraków
Wysłany: 2012-01-18, 01:19
Ewik30 - ja zatem doradz? mo?e nie dolin?, ale pi?kn? polan?, tak akurat dla poczatkuj?cych - klik
forever napisał/a:
Ale sam poczytam ch?tnie pomys?y innych, bo cho? ju? przejrza?em ca?y temat, to nadal szukamy miejsc ma?o znanych i dla ?ó?todziobów.
Mam podobnie - sama bardzo si? ciesz? jak odkrywam tu co? o czym jeszcze nie s?ysza?am
A 3 tygodnie to sporo, s?dz?, ?e dobrze jest zrobi? list? miejsc/szlaków, które chcia?oby si? odwiedzi?, ale zaplanowa? cokolwiek na tak d?ugi okres czasu raczej ci??ko Nogi mog? chcie? bole?nie ujawni? obecno?? mi??ni, których nie u?ywa si? zbyt intensywnie na p?askim terenie
Wiek: 53 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 4441 dni temu Posty: 573 Tematy: 6 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: ?ód?
Wysłany: 2012-01-18, 07:51
dolin? filipka ?mia?o mozna sobie podarowa?. praktycznie ca?y czas idzie si? lasem i gór nie wida?. dolina za bramk? te? nie jest super atrakcyjna. natomiast dolin? bia?ego mog? ?mia?o poleci? (rewelacja w upa?y) a w dolinie ku dziurze na ko?cu jest jakinia w której podobno zbój madej si? ukrywa?. mo?na wej?? do ?rodka
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 4317 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-06-06, 15:12
te Doliny dla "pocz?tkuj?cych" to tak?e bardzo dobra rozgrzewka przed powa?niejszymi wypadami,powiedzmy warto sobie pój?? podczas pierwszego dnia pobytu w ko?cielisk? czy chocho?owsk? i po prostu podziwia?. Na pewno nikomu nie sprawi to trudno?ci.
all-in
Dołączyła: 22 Lut 2012 czyli 4050 dni temu Posty: 33 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: G?g
Wysłany: 2012-07-12, 11:31
Polec? jeszcze z Polany Str??yskiej do Siklawy ma?ej. Trasa przyjemna, a na samej polanie pi?kne widoki:) na pierwszy dzie? i do tego pierwszy raz w górach w?a?nie tam posz?am. Ko?cieliska bardo ?adna, Chocho?owska te? pono? pi?kna, ale jak do tej pory nie zobaczy?am jej jeszcze na ?ywo.
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 4317 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-11-09, 13:32
Zgadzam si?,z ?atwiejszych tras obok ko?cieliskiej czy Chocho?owskiej- Dolina ma?ej ??ki jak najbardziej tak,w sam raz na spacer na rozgrzewk? i ogólnie do podziwiania widoków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum