Dołączyła: 06 Lip 2010 czyli 578 dni temu Posty: 108 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-16, 20:18
fakt cos dziwny szlak ze jego pokonanie trwa zalediwe kwadrans a wspominacie o nim :P to tyle co od parkingu do sklepu hehe;) nei no zart bo przeciez wiadomo ze nie tylko te dlugie wyprawy sa piekne;)
Wiek: 24 Dołączyła: 22 Lut 2010 czyli 712 dni temu Posty: 429 Piwa: 15/4 Skąd: Murzasichle
Wysłany: 2010-07-27, 23:10
Nic ;) uczyłam się wspinać pod okiem doświadczonych ludzi.
_________________ Hej tam spod Tater, spod siwych Tater, hej poduchuje holny wiater. Hej poduchuje leci z nowinom... Sichle.pl
wyspiarz
Dołączył: 10 Cze 2010 czyli 605 dni temu Posty: 60 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: wyspa wolin
Wysłany: 2010-09-25, 12:29
W Tym roku byłem w dolince ku dziurze, a po przejsciu juej, wybrałem się jeszcze do doliny Strązyskiej.
Wasio [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-04, 08:59
wyspiarz napisał/a:
W Tym roku byłem w dolince ku dziurze, a po przejsciu juej, wybrałem się jeszcze do doliny Strązyskiej.
I tak trzeba robić. Jako taka rozgrzewka przed innymi szlakami. Fakt, że przejście jej to tylko kilkanaście minut, ale np. dla dziecka może być fajną atrakcją zobaczenie jaskinki którą można zwiedzić praktycznie bez latarki. Moim zdaniem fajna wycieczka na gorszą pogodę lub na zmęczone nogi połączona z Doliną za Bramką lub Strążyska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum