Zaproszone osoby: 1
Wiek: 44 Doczya: 09 Pa 2010 czyli 5671 dni temu Posty: 2129 Tematy: 9 Otrzyma 12 piw(a) Skd: Bukowice / Wrocław
Wysany: 2012-03-27, 18:18
Lucy trafiłaś w sedno
ja nienawidzę tej kolejki, ale gdyby jechała w zeszły piątek to bym z pełną premedytacją nią podjechała, bo naprawdę szkoda czasu na tak nudną asfaltową trasę jak tam a tak to Grześ znów musi poczekać- mam nadzieję że do sierpnia tylko
ja raz jechałam tą kolejką, ale to było dawno temu. teraz już bym się nie zdecydowała, wolę spacerkiem sobie wrócić. Ale z trugiej strony lepsza kolejka niż męczenie koni. (tam i z powrotem)
Doczy: 27 Mar 2012 czyli 5136 dni temu Posty: 2 Tematy: 0 Skd: Świętokrzyskie
Wysany: 2012-03-27, 19:09 Krokusy w Dolinie Chochołowskiej i inne atrakcje
Witam serdecznie,
Mam pytanko kiedy przyjechać do zakopanego, aby zobaczyć Dolinę Chochołowską w pełnej krasie tzn. usłanej krokusami.
Może ktoś był w dolinie czy już śnieg zeszedł z okolic szałasów.
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam
Kris
Może ktoś był w dolinie czy już śnieg zeszedł z okolic szałasów.
...ja osobiście nie byłem, ale widziałem aktualne zdjęcia...dolina jeszcze cała śniegiem przykryta a dzisiaj zima znów powróciła w Tatry i jeszcze więcej nasypało ...trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać aż "odpuści" ...w zeszłym roku byłem 30-tego marca i zaczynał się "wysyp" a w połowie kwietnia spadł śnieg i było "po krokusach"...trzeba być czujnym i mieć szczęście
Wiek: 40 Doczy: 23 Lip 2014 czyli 4288 dni temu Posty: 114 Tematy: 14 Otrzyma 13 piw(a) Skd: Lublin
Wysany: 2014-07-23, 15:12
Ja do końca nie lubię tej Doliny, bo za długo się idzie asfaltem. Ale jak się już dojdzie do Polany Chochołowskiej, to widoki wynagradzają asfalt. Uroczy kościółek na wzgórzu w którym Janosik brał ślub (ale tylko z zewnątrz). No i chyba najlepsze miejsce na oglądanie krokusów.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum