Wiek: 29 Dołączył: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 193 Tematy: 4 Piwa: 25/28 Skąd: Sopot
Wysłany: 2012-01-06, 18:16
VS84 napisał/a:
Przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu i z tego co widzę popularność tych tematów ma się jeszcze lepiej Teraz trzeba jeszcze nad typowo górskimi popracować...
ja nie mam nic przeciwko zmianom myślę, że wprowadzone zmiany są korzystne, zwłaszcza zamieszczenie wszystkich gier i zabaw w jednym miejscu czy przesunięcie działu o szlakach wyżej bo jak wchodziło się na forum i karczmy czy muzea były wyżej niż szlaki to ktoś kto szuka szlaków mógł zrezygnować i nawet nie dojechać myszą do odpowiedniego działu
_________________ "Szyba, Szyba, dawaj na górę... Orla czeka!"
Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2011 czyli 167 dni temu Posty: 849 Tematy: 27 Piwa: 160/78 Skąd: Tychy
Wysłany: 2012-01-06, 18:25
W sumie to tam już nie jest takie ważne, co jest wyżej czy niżej bo to w sumie forum o Zakopanem i Tatrach i niech tak zostanie, więc nie ma co tego rozdzielać co jest ważniejsze a co mniej ważne, bardziej chodzi o to, żeby to zrównoważyć i żeby wizualnie mniej więcej było tego po równo... no ale też to trzeba zrównoważyć użytkownikami... bo to przecież oni tu wszystko co ciekawe wnoszą Dlatego też nic z forum nie zniknie... a co najwyżej zostanie dodane i trochę inaczej rozwiązane Prawda też jest taka, że Ci co już tu długo są i tak nie mają problemu z poruszaniem się po forum, a większość pewnie i tak korzysta z opcji nieprzeczytane posty, dlatego głównie chodzi o przyciągnięcie nowych ciekawych ludzi... którzy z tych opcji nie korzystają przed rejestracją bo nawet nie mogą ale i tych co już tu są długo i tych opcji nie używają... bo ja też często chce znaleźć jakiś temat który widziałem miesiąc temu a mam problem go odnaleźć zgadując w jakim dziale on może być Po za tym myślę, że zmiany póki co są robione tak żeby obu stronom dogodzić i nikogo nie skrzywdzić tym co się dzieje na forum Chociaż wiemy, że tak do końca się nie da
_________________ Głowa do góry i zawsze do przodu... najlepiej w Tatry :) Trance around the world...
Wiek: 29 Dołączył: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 193 Tematy: 4 Piwa: 25/28 Skąd: Sopot
Wysłany: 2012-01-06, 18:31
VS84, zgadzam się, dlatego jak czytam niektóre wypowiedzi że na forum nic się nie dzieje to mnie szlag trafia bo forum tworzą ludzie, a nie jedynie admin czy moderatorzy. Admin i moderatorzy cudów nie stworzą jeśli użytkownicy nie będą się aktywnie wypowiadać - możecie stawać na głowie, wymyślać fajne tematy, robić zmiany a i tak niewiele to da jeśli użytkownicy będą jedynie narzekać zamiast budować forum.
[ Dodano: 2012-01-06, 18:45 ]
Jeszcze dopytam - jest dział Tatry i Zakopane zimą i jest tam coś o szlakach, czy nie można tych szlakowych tematów przenieść do działu szlaki?? a w Tatry i Zakopane zimą zostawić jedynie o stokach, kuligach itp. Wtedy nazwę można by zmienić na Zakopane zimą.
_________________ "Szyba, Szyba, dawaj na górę... Orla czeka!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum