Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: co, dzieje, forum, sie

Co się dzieje z forum?
Autor Wiadomość
Szyba1982 

czyli 79 dni temu
Tematy: 4
Piwa: 25/28
Wysłany: 2012-01-06, 18:16   

VS84 napisał/a:
Przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu ;-) i z tego co widzę popularność tych tematów ma się jeszcze lepiej :-P Teraz trzeba jeszcze nad typowo górskimi popracować... :-)

ja nie mam nic przeciwko zmianom :-) myślę, że wprowadzone zmiany są korzystne, zwłaszcza zamieszczenie wszystkich gier i zabaw w jednym miejscu czy przesunięcie działu o szlakach wyżej bo jak wchodziło się na forum i karczmy czy muzea były wyżej niż szlaki to ktoś kto szuka szlaków mógł zrezygnować i nawet nie dojechać myszą do odpowiedniego działu

VS84 

czyli 167 dni temu
Tematy: 27
Piwa: 160/78
Wysłany: 2012-01-06, 18:25   

W sumie to tam już nie jest takie ważne, co jest wyżej czy niżej bo to w sumie forum o Zakopanem i Tatrach i niech tak zostanie, więc nie ma co tego rozdzielać co jest ważniejsze a co mniej ważne, bardziej chodzi o to, żeby to zrównoważyć i żeby wizualnie mniej więcej było tego po równo... no ale też to trzeba zrównoważyć użytkownikami... bo to przecież oni tu wszystko co ciekawe wnoszą :-) Dlatego też nic z forum nie zniknie... a co najwyżej zostanie dodane i trochę inaczej rozwiązane ;-) Prawda też jest taka, że Ci co już tu długo są i tak nie mają problemu z poruszaniem się po forum, a większość pewnie i tak korzysta z opcji nieprzeczytane posty, dlatego głównie chodzi o przyciągnięcie nowych ciekawych ludzi... którzy z tych opcji nie korzystają przed rejestracją bo nawet nie mogą ;-) ale i tych co już tu są długo i tych opcji nie używają... bo ja też często chce znaleźć jakiś temat który widziałem miesiąc temu a mam problem go odnaleźć zgadując w jakim dziale on może być :-P Po za tym myślę, że zmiany póki co są robione tak żeby obu stronom dogodzić i nikogo nie skrzywdzić tym co się dzieje na forum :-) Chociaż wiemy, że tak do końca się nie da :-/

Trance around the world...

Postaw piwo autorowi tego posta

Szyba1982 

czyli 79 dni temu
Tematy: 4
Piwa: 25/28
Wysłany: 2012-01-06, 18:31   

VS84, zgadzam się, dlatego jak czytam niektóre wypowiedzi że na forum nic się nie dzieje to mnie szlag trafia bo forum tworzą ludzie, a nie jedynie admin czy moderatorzy. Admin i moderatorzy cudów nie stworzą jeśli użytkownicy nie będą się aktywnie wypowiadać - możecie stawać na głowie, wymyślać fajne tematy, robić zmiany a i tak niewiele to da jeśli użytkownicy będą jedynie narzekać zamiast budować forum.

[ Dodano: 2012-01-06, 18:45 ]
Jeszcze dopytam - jest dział Tatry i Zakopane zimą i jest tam coś o szlakach, czy nie można tych szlakowych tematów przenieść do działu szlaki?? a w Tatry i Zakopane zimą zostawić jedynie o stokach, kuligach itp. Wtedy nazwę można by zmienić na Zakopane zimą.

akm990 

czyli 551 dni temu

Tematy: 9
Otrzymał 24 piw(a)
Wysłany: 2012-02-10, 00:51   

a tak ostatnio zauważyłem ,że wprowadzili podgląd tematów z oznaczeniem , czy pisało się w tym temacie

Play Hard go ahead
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu