a ja nie rozumiem po co w kilku miejscach jest roztrząsane jedno i to samo. Założyłem temat w dziale uwagi i pytania do adminów by zwrócić uwagę na to, by bardziej pilnować tematyki forum. Moim zdaniem tematy, które się pojawiły np. wczoraj napisane przez Mikołaja, brzmią podobnie ale nie są takie same jak te, które już istnieją.
Anno ja tego nie odbieram jako atak, sama tez zalozylam nowy temat i jesli taki juz byl to wystarczy mi zwrocic uwage. A z Parysem zgadzam sie w tej sprawie ze dluzszi stazem forumowicze bardzo przylozyli sie do powstania i dzialania tego forum, ale i z Toba Anno sie zgadzam ze nie powinno sie od razu krytykowac wszystkich nowo przybylych ktorzy moga wniesc cos nowego.
Dlatego byloby najlepiej gdyby wszyscy podchodzili do siebie z szacunkiem. To wlasnie spodobalo mi sie na tym forum i dlatego tez zostalam. A krytyka zawsze jest pozyteczna o ile jest pozytywnie skonstruowana.
Chłopaki, spokój Na stronie głównej może i jest naciapkane, ale była zapowiedź po ostatnich zmianach w działach że to już ostatnie przemeblowanie i zostało to zaakceptowane więc kolejnych przemeblowań nie będzie. Nikt i nic nie jest idealne, więc wypowiedzieć się oczywiście można, ale trzeba zaakceptować to co jest.
Mam nadzieję, że dyskusja na ten temat już jest zakończona i że ewentualne nieporozumienia będziecie sobie wyjaśniać na PW.
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Paź 2011 czyli 208 dni temu Posty: 354 Tematy: 6 Piwa: 21/8 Skąd: Rybnik
Wysłany: 2012-04-21, 21:36
Cytat:
Nadal uważam , że dla mnie jest główna strona naciapkana, ale to jest moje zdanie, nie obrażam nikogo.
Kliknij na nagłówek "ogłoszenia" i całe "naciapkanie" się zwinie
_________________ ... bo tutaj, w górach jest mój dom
śpią marzenia, gwiazdy lśnią,
tu przestrzenią karmię serce
żyć, co krok pragnę więcej!
epilot
Dołączył: 29 Cze 2011 czyli 329 dni temu Posty: 12 Tematy: 3 Skąd: Południe
Wysłany: 2012-05-05, 21:21
Przy okazji zmian w Administracji, sugeruję przeprowadzenie kilku kosmetycznych (technicznych) zmian na forum:
- zredukowanie liczby grup użytkowników (pozostawienie kilku)
- usunięcie nieaktywnych 3 grup domyślnych (Administrator, Junior Admin, Moderator)
- utworzenie aktywnej grupy "Administratorzy" (z dostępem do składu grupy)
- przesunięcie na drugie miejsce aktualnej grupy ("Moderatorzy")
- uporządkowanie Moderatorów odpowiadających za dane działy tematyczne (Admin chyba nie musi być Moderatorem działów, skoro ma uprawnienia do moderowania całego forum )
Są to drobne, kosmetyczne zmiany, które sprawią, że skrypt nabierze świeżości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum