Wysłany: 2010-07-30, 14:46 Ciekawe pomysły na zakopiańskiego Sylwestra
W tym roku chciałbym zabrać swoją dziewczynę na Sylwestra do Zakopanego. Nie chciałbym żeby to było jakieś sztuczne czy mało atrakcyjne, dlatego chciałbym zapytać czy macie jakieś ciekawe pomysły, porady, co robić w okresie sylwestrowym w Zakopanem. Będę wdzięczny za jakieś pomysły i wskazówki
Wiek: 27 Dołączył: 14 Cze 2010 czyli 600 dni temu Posty: 122 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Pyrlandia
Wysłany: 2010-08-04, 07:12
Sądzę że nie warto szukać pomysłów udziwnionych, moja byłaby bardzo zadowolona jeśli by się ograniczyć "do klasyki" - kulig, ognisko, impreza przy góralskiej muzyce, narty, chodzenie po górach i tego typu rozrywki.
_________________ Tam dom Twój gdzie tyłek Twój.
daga402
Dołączyła: 26 Gru 2010 czyli 406 dni temu Posty: 41 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2010-12-27, 12:23
michal_wlkp napisał/a:
Sądzę że nie warto szukać pomysłów udziwnionych, moja byłaby bardzo zadowolona jeśli by się ograniczyć "do klasyki" - kulig, ognisko, impreza przy góralskiej muzyce, narty, chodzenie po górach i tego typu rozrywki.
Jestem jak najbardziej za narty, snowboard, kulig, kiełbaski, ognisko, dobra muzyka i jedzonko to jest to ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum