Jastrzebiec
Doczy: 22 Wrz 2013 czyli 4015 dni temu
Wysany: 2014-02-21, 10:04
Brubeck podobnie jak McKinley to już uznane firmy jeżeli mowa o odzieży termoaktywnej czy tej portowej. Polskie natomiast dopiero wchodzą na rynek i myślę,że potrzeba czasu aby sie do nich przekonać.
Sezon się zbliża, więc pozwolę sobie zainicjować odgrzanie tego tematu i zagaić Was o spodnie termoaktywne. Ma ktoś coś godnego polecenia na wyprawy górskie? Co myślicie o czymś takim? Warte swojej cenki? :)
Bielizna termoaktywna jest polecana do uprawiania każdego sportu z uwagi na swoje liczne właściwości a co do firmy, to sprawdzoną, o dobrej jakości i stosunkowo niedrogą jest Brubeck.
Ja na rower kupowałam koszulkę ze sklepu z gadgetami patriotycznymi. W zasadzie nie szukałam koszulki termoaktywnej, ale zauważyłam, że mają je w swojej ofercie. Wszystkie recenzje dotyczące produkty były pozytywne, więc się skusiła i muszę powiedzieć, że do każdego rodzaju aktywności zakładam taką koszulkę. Jest bardzo wygodna i komfortowa. Nic się do człowieka nie klei.
Jeśli mogę coś zasugerować to warto jest zabrać ze sobą w górę folię termiczną. Taką jaką zawsze mają ze sobą ratownicy. Jest to bardzo niewielki koszt a taka folia zajmuje w plecaku niewiele miejsca oraz jest lekka. Może chronić człowieka w ekstremalnej sytuacji przed przegrzaniem albo wyziębieniem. Jest to bez wątpienia sprzęt ratujący nam życie.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum