Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 482 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-27, 23:53 Bar Pychotka
polecam :) domowe jedzenie kilka opcji do wyboru, zestaw z dwóch dań 13 złotych porcje dość duże
wskazówka przed barem stoi niebieski pluszowy i gadający ślimak mniej więcej w połowie krupówek ino że w bramie
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 482 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-05-15, 11:21
mniej więcej w połowie krupówek. jak się idzie pod górę to po prawej stronie w bramie gdzie sprzedają chustki bransoletki sznurówki itp. często przed bramą stoją naganiacze w stroju niebieskiego ślimaka albo czarnym stroju kucharza.
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 659 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-05-15, 21:45
też tam jedliśmy (chyba 2x) i mogę śmiało polecić - było smacznie i całkiem spore dania
BEATA MATCZAK
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lut 2012 czyli 108 dni temu Posty: 1 Tematy: 0 Skąd: ŁODZ
Wysłany: 2012-02-05, 00:04
JESTEM ZUPEŁNIE INNEGO ZDANIA.OBSŁUGA BARDZO NIE MIŁA,BRAK CZYNNEJ TOALETY ,POMIMO SPRZEDAŻY PIWA. BRAK SZKLANEK- DO NAPOJÓW WRZUCANA JEST RURKA I PANI KTÓRA SOBIE WIDOCZNIE NIE RADZI ZE STANOWISKIEM BO CO KILKA SEKUND KRZYCZY PRZEZ MIKROFON ZZBBYYSSZZEEKK .PAN PRAWIE SIE DWOI I TROI ALE I TAK JEST GO ZA MAŁO.ZASTANAWIAM SIĘ CZY MAJĄ KIEDY ZMYWAĆ TALERZE ?CHOĆ SPRAWA JEST PROSTA PRZY DWÓCH ZUPKACH PO PROSTUJE CELUJĄ W TE SAME I DOLEWAJĄ,NIE POLECAM STOŁY OBLEŚNE ,OBSŁUGA NIE MIŁA ,SAMOOBSŁUGA OD PRZYNIEŚ SOBIE SAM AZ PO WYNIEŚ PO SOBIE .CENY ŻADNA REWELACJA BO BEZ WCHODZENIA W BRAMĘ DA SIĘ ZJEŚC ZA TE SAME PIENIĄDZE I CO WAŻNE MOŻNA SKORZYSTAĆ Z TOALETY W NORMALNYCH WARUNKACH ,JAK DLA MNIE TO POSPOLITA MORDOWNIA W KTÓREJ NIE LICZY SIĘ KLIENT TYLKO KASA .POSPOLITA PIJALNIA PIWA A NIE BAR Z OBIADAMI .OD PROGU ŚMIERDZI BROWAREM .GZIE JEST SANEPID?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum