niech ktoś napiszę kto był czy warto? bo ja się tak zastanawiam, patrzę na to zdjęcie i podobny basen mam u siebie w Warszawie i teraz jest pytanie czy jest tam coś naprawdę takiego co powoduje, że warto tam iść kosztem np. jakieś wyprawy czy spaceru w góry? bo jeśli to samo mam w Warszawie to mi szkoda urlopu, by tam iść
no ale ja mam taki basen u siebie w mieście, więc żadna to nowość no chyba, że jest tam coś więcej, co czyni ten basen jakimś oryginalnym :P pytałam tych co byli, ale jakoś nikt nic na to nie odpisał :)
Verseau85 ja po prostu pisałam ze swojego punktu widzenia a wiadomo każdy wypoczywa inaczej i każdy inaczej musi spędzić swój urlop, by uznać, że wypoczął
Byłam tam raz :)Normalne baseny jak w każdym innym mieście tyle że większe niż np w mojej małej mieścinie:)Góry nie przypominam sobie żeby było widać bo to jest na jednej z ulic Zakopanego.Raj miał tylko mój 2-letni chrześniak:)
O widzisz to dobra sprawa z tym aqua parkiem. Tylko właśnie jak masz ze sobą dziecko to już wiesz, że tam będziesz, a tak to zawsze znajdzie się co innego. Tyle lat tam jeżdżę i tam nie byłem strach się przyznać
Verseau, oni byli 5 dni w Zakopanem, ale co się dziwisz, kolega chciał pewnie pooglądać swoją dziewczynę w stroju kąpielowym a nie w butach górskich i stroju w góry
domino25
Tak to się chyba nazywa...ale pewny nie jestem...może być "mrozna jama" albo "zimna komnata" albo co tam jeszcze...fajna też jest dzika rzeka, albo baseny zewnętrzne, widok na góry i te sprawy.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum