ksowka
Dołączył: 20 Lip 2010 czyli 673 dni temu Posty: 5 Tematy: 1 Skąd: Czwa / K-ce
Wysłany: 2010-07-20, 00:12 Szukam Dziewczyny którą spotkałem na Morskim Oku...
Witam ;)
Szukam dziewczyny, ktorą miałem przyjemność zabaczyć na Morskim Oku niedaleko schroniska. Siedziałaś na drewnianym płocie przy zejściu na dół. Byłaś ubrana w czerwone krótkie spodenki i czarną bluzkę. Miałas długie czarne włosy i piękne spojrzenie. Trzmałaś lustrzankę Nikona w ręku :) gdy zjezdzałem w dol wracajac z morskiego oka (jechałem bryczką) zrobiłas mi zdjęcie. Mam nadzieję że odczytasz to ogłoszenie.
Proszę o nie zamykanie mojego tematu, gdyż to jedna z niewielu moich szans...
Dziękuję.
kolaszek
Wiek: 19 Dołączył: 18 Lip 2010 czyli 675 dni temu Posty: 135 Tematy: 5 Postawił 5 piw(a) Skąd: Radomsko
Wysłany: 2010-07-20, 00:15
Hehe, powodzenia w poszukiwaniach ;) Rozumiem Cię dość dobrze :)
Magda
Wiek: 35 Dołączyła: 07 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 573 Tematy: 0 Piwa: 4/22 Skąd: wielkopolska
Wiek: 40 Dołączył: 25 Cze 2010 czyli 698 dni temu Posty: 269 Tematy: 0 Piwa: 5/3 Skąd: Warszawa / Zakopane
Wysłany: 2010-07-22, 10:33
c7 napisał/a:
ksowka - nastepnym razem startuj od razu
Powodzenia!
Dokładnie
Mnie zdarzyłą się podobna historia w ubiegłym roku, co prawda nie zabarwiona wątkiem romantycznym, ale podobnie jak ksowka szukałem znajomych, których poznałem na szlaku.
Spotkaliśmy się pod jaskinią Raptawicką w dol. Kościeliskiej, była to grupka znajomych z 3-letnim dzieckiem, które za wszelką cenę chciało wejść po łańcuchach do środka jaskini. Ja byłem z moim wówczas 11-letnim synem i właśnie schodziliśmy drogą obok łańcuchów, na których zrobił się korek. Zrobiło nam się żal malucha, więc wyciągnąłem z plecaka linę i prowadząc malucha "na smyczy" zdobyliśmy jaskinię, później wąwóz Kraków ze Smoczą Jamą.
Zrobiłem mnóstwo zdjęć, które obiecałem przekazać, niestety nie wziąłem namiarów, a jedynie zostawiłem im swoją wizytówkę, którą pewnie zgubili
_________________ Zakopane Pardałówka - drugi adreswww.zokopane.pl
Wiek: 40 Dołączył: 25 Cze 2010 czyli 698 dni temu Posty: 269 Tematy: 0 Piwa: 5/3 Skąd: Warszawa / Zakopane
Wysłany: 2010-07-22, 12:15
jabol napisał/a:
zeszliście ze szlaku ?
przecież to jest w Parku Narodowym zabronione
Spokojnie, nie zeszliśmy ze szlaku, a jedynie minęłi w odległości nie większej niż metr ludzi wiszących na łańcuchach, którzy ani w jedną, ani w drugą nie mogli się zdecydować. Idąc z synem nie mogłem sobie pozwolić na ryzyko, że ktoś spadnie nam na głowę, a każdy kto zna wejście do Raptawickiej i jest nieco zaawansowanym górołazem zgodzi się ze mną, że gdyby tych łańcuchów nie było to wbrew pozorom byłoby bezpieczniej, bo wchodziliby tam tylko ludzie czujący się na siłach.
kolaszek
Wiek: 19 Dołączył: 18 Lip 2010 czyli 675 dni temu Posty: 135 Tematy: 5 Postawił 5 piw(a) Skąd: Radomsko
Wysłany: 2010-07-22, 12:23
W takim razie Bobb powiedz mi czy opłaca się tam iść z ludźmi sprawnymi ale z małym doświadczeniem.
Wysłany: 2010-07-22, 12:52
Rzeczywiście odeszliśmy od meritum tematu.
Jeśli mogę to odpowiem króciutko koledze Kolaszek że wejście do Raptawickiej jest bardzo dobrze zabezpieczone i dlatego każdy, kto tylko czuje się na siłach może spokojnie wejść i zejść. Nie ma tam żadnych niespodzianek, całość trasy (jakieś 20 metrów) widać z dołu.
OK, ok, już kończę ten temat, w razie dalszych pytań zapraszam na PW lub założymy odrębny wątek w innym miejscu
Przy okazji, ale już na temat - jeśli dziewczyna, której szuka autor wątku wrzuci zdjęcie na Naszą Klasę, to może uda jej się go znaleźć. Ostatnio NK chwali się, że ma nowa funkcję do wyszukiwania twarzy osób znajdujących się na zdjęciach. Testowałem ten engin dla czasopisma "Lustrzanka" i wyglądał on bardzo ciekawie, tak więc jest szansa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum