Wiek: 24 Dołączyła: 22 Lut 2010 czyli 820 dni temu Posty: 431 Tematy: 8 Piwa: 11/2 Skąd: Murzasichle
Wysłany: 2010-05-10, 00:36
Do zrealizowania, ale nie są to lekkie trasy, tej pierwszej jeszcze nie znam, wiem natomiast, że zajmuje sporo czasu, bo planowałam ją kiedyś przejść i że różnica wzniesień nie jest mała (zresztą ostatnio z Wołowca miałam okazję widzieć ten rejon).
Odnośnie tej drugiej - podejście przez Tomanowe na Ciemniak to długa (są wprawdzie dłuższe) i męcząca (są bardziej wyczerpujące) droga pod górę. Samo wejście na przełęcz na Tomanowych to już sukces ;) a przejście aż do Małej Łąki to już trasa, po której się śpi kamiennym snem.
Tak więc jeśli dziewczyna nie będzie marudzić, że daleko, że nie może itp. to bierz ją :> jak nie to ogranicz się do dolin. Kondycja tutaj nie gra dużej roli, raczej liczy się cierpliwość przy podejściach, zwłaszcza umiejętność czekania na słabszą osobę, która potrzebuje dużej ilości odpoczynków.
P.S. na rozgrzewke to się bierze jakiś Nosal, Gęsią Szyję czy coś :P
_________________ Hej tam spod Tater, spod siwych Tater, hej poduchuje holny wiater. Hej poduchuje leci z nowinom... Sichle.pl
Zaproszone osoby: 1
Dołączył: 25 Lut 2010 czyli 817 dni temu Posty: 118 Tematy: 11 Piwa: 2/1
Wysłany: 2010-05-10, 21:05
Zależy też od dziewczyny :)
Śpicie w wynajmowanych pokojach czy na karimatach?
Jeśli na karimatach, to na pewno dacie radę.
Wiele dziewczyn już na samą myśl o spaniu na podłodze zrobiło by minę oburzonej.
Dołączyła: 06 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 108 Tematy: 1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-20, 11:54
ojj tam wiele dziewczyn ... ja nieraz spadłam w schronisku na podlodze jak bylo przepelnione w na dworze szalała burza:) a po za tym jak taka miekka jest ta dziewczyna to moze lepiej niech w domu zostanie albo fotki pooglada;)
Wiek: 31 Dołączył: 06 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 109 Tematy: 3 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-20, 12:11
no moze Ty magda-leno nie ale wiele faktycznie kreci glowa jak maja spac na podlodze :) niestety kobitki na szlaki sie nie nadajecie jak jest jakis poziom trudnosci :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum