Wysany: 2010-08-20, 20:42 Czasopisma, media, o tematyce górskiej.
Ostatnio będąc przypadkiem w Netto kupiłam sobie całkiem fajną gazetkę, (u nas w mieście jakiś kiosk z prasą wynajmuje tam jedno pomieszczenie) nazywa się ona "npm- Magazyn Turystyki Górskiej". Ktoś kupuje, kupował, widział? W tym numerze jest o Orlej Perci, boskie zdjęcia. Wogóle jak dla mnie to bardzo fajna gazetka, biorąc pod uwagę ceny tych które kupuję, to niedroga, 6,50. Znacie może jakieś inne czasopisma o tematyce górskiej? Ciekawa rzecz.
Magda
Olusia0602 podjęłaś fajny temat. Też mnie zastanawia czy są jakieś fajne czasopisma górskie. Ja jakoś u nas na żadną gazetkę nie natrafilam :( A nawet z chęcią bym jakąś zaprenumerowała :)
Olusia0602 podjęłaś fajny temat. Też mnie zastanawia czy są jakieś fajne czasopisma górskie. Ja jakoś u nas na żadną gazetkę nie natrafilam :( A nawet z chęcią bym jakąś zaprenumerowała :)
radzę wybrać się do najbliższego empiku
"Góry i Alpinizm" -miesięcznik ludzi gór
"Optymista" -magazyn sportów górskich
"Góry" -górski magazyn sportowy
"Tatry" - TPN kwartlnik
"Magazyn Górski"
"Ski Magazyn"
"Tataernik"
"Bieszczady"
"Sudety"
"W Górach"
"Na szlaku"
Nooo, jestem w szoku że tyle tego jest... Hm, w Empiku w Kaliszu nie było nic, a do Poznania po gazetkę tak jakoś ciężko jechać, ale przy okazji napewno zahaczę o ten sklepik...
A może ktoś z Was jest w stanie coś więcej o tych czasopismach powiedzieć? Są coś warte? Wiem sama po sobie że niektóre gazety z tych "branż" które kupuje, są super, a niektóre zupełnie do kitu- nieprzydatne i powielają wątpliwe informacje.
A jak to z górskimi gazetkami jest?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum