Wysłany: 2010-02-17, 15:10 Wrześniowy wyjazd do Zakopanego :)
Na razie jest nas malutko na forum, ale to nic dziwnego, bo to pierwsze dni dopiero :)
Ale już wstępnie mogę powiedzieć, że zrodził się pomysł wyjazdu większą ekipą do Zakopanego we wrześniu. Poniższej ogólne szczegóły, które mogą ulegać zmianom z biegiem czasu.
- termin: 6-16 września
- miejsce pobytu: prawdopodobnie noclegi Siuchajsko (pokoje 2-3 osobowe z łazienkami, balkony z widokiem na Giewont, blisko do szlaków, spokojne miejsce)
- liczba miejsc - w zależności od ilości chętnych - ale myślę że około 20 osób
- koszty - 35 zł za dobę, bez wyżywienia, plus koszta dojazdu (ale to we własnym zakresie)
- ogólne plany pobytu: karczmowanie, grillowanie, i oczywiście chodzenie po górach :)
- dla chętnych Łomnicki Szczyt - koszt 58 zł plus wejścia różne (info na tatratravel.com.pl)
Niekoniecznie każdy dzień musimy spędzać razem, możemy spotykać się wieczorami przy piwku czy razem wychodzić do karczm. Wszystko do ustalenia. Na chwilę obecną jest to jedynie zarys, więc jeśli ktoś ma jakieś propozycje i pomysły to zapraszam do dyskusji :)
Fajnie by było, gdyby udało się to zorganizować i razem wyjechać większą ekipą :)
kamilka200
Dołączyła: 25 Maj 2010 czyli 728 dni temu Posty: 3 Tematy: 1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-26, 21:15
hej! dzięki za info, ja prawdopodobnie pojadę ale dam jeszcze znać.
_________________ Kamilka200
kamyk
Dołączył: 05 Maj 2010 czyli 748 dni temu Posty: 85 Tematy: 1 Piwa: 2/1 Skąd: internet:)
Wysłany: 2010-06-24, 09:50
Propozycja ciekawa, godna rozwazenia. A jaki kosztorys ( nie liczac dojazdow) zostal stworzony, o ile zostal jakikolwiek stworzony:)
Wiek: 31 Dołączył: 06 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 109 Tematy: 3 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-10, 11:54
ja tez by m się chetnie pisał ale nie wiem czy w tym terminie dam rade. bo wlasnie urlop mi sie skonczy chyba a nie chcę go zmieniac bo plany mam inne, ale jak co i bedziecie miec miejsce to się tu odezwe;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum