pitersis
Wiek: 31 Dołączył: 15 Kwi 2010 czyli 768 dni temu Posty: 22 Tematy: 4 Piwa: 2/1 Skąd: Zakopane
Wysłany: 2010-04-28, 08:42 Gry związane z Zakopanem
Może znacie jakieś ciekawe gry związane z Zakopanem nie tylko komputerowe :)
Ja osobiscie polecam PolskaOnLine
Jesli ktoś lubi pograć w gry typu MMORPG to zapraszam na www.pol.z-ne.pl - nie brakuje tam zabarwień regionalnych i miejsc znanych z Zakopanego czy Koscieliska.
PolskaOnLine jest to gra MORPG oparta na silniku Arianne. Stworzona została dzięki pomocy ludzi z zakopiańskiego portalu z-ne.pl i zaangażowaniu grupy znajomych. Projekt jest w fazie BETA, co oznacza, że cały czas jest w fazie rozwoju.
Prosta grafika wcale nie jest wadą tej gry. Wszystko jest przyjemne dla oka, rozbudowane i ciekawe. System gry porównać można do znanej na całym świecie Tibii, jednak PolskaOnLine jest mniej skomplikowana i panuje w niej przyjemna atmosfera. Wzajemna pomoc, śmiech i dobra zabawa - tak można określić POL.
Szukasz przygód?
Chcesz walczyć i się wzbogacić?
Poznać nowych ludzi?
Chcesz być częścią nowego, ciekawego świata?
Dołącz do nas!
PolskaOnLine to gra, w której możesz się wzbogacać, odkrywać nowy świat, zwiedzać miasta, budynki, pola, jaskinie i podziemia, a przede wszystkim poznać ciekawych ludzi. Spotkasz na swej drodze NPC, którzy z chęcią przydzielą ci ciekawe, ale i niebezpieczne misje do wykonania, dzięki którym zdobędziesz doświadczenie i pieniądze. Twoja postać będzie stawała się coraz silniejsza, a podróże po świecie POL będą coraz ciekawsze. Dzięki zdobytym pieniądzom będziesz mógł zakupić nowy ekwipunek niezbędny w grze i wzmacniające twoją postać. Żaden potwór nie przeszkodzi ci w dalszym podążaniu po krainie PolskaOnLine.
makserwus
Dołączył: 22 Kwi 2010 czyli 761 dni temu Posty: 128 Tematy: 3 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Z Daleka
Wysłany: 2010-04-29, 12:41
A ja znam fajną grę Deluxe Ski Jump 3.1.6 Full (DSJ3). Można wybrać skocznię w Zakopanym. Zawsze coś, znalazłem grę pt. Zakopane, a to jakaś ubieranka była, że się ludzi stroi.
Deluxe Ski Jump 3.1.6 Full (DSJ3) można pobrać z tej strony:
Dołączyła: 06 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 108 Tematy: 1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-08, 23:58
DSj gorą , nie ma lepszej gry, pamiętam ile godzin na niej spdziłam z męzem :P a po za tym tym to innych gier o zakopanem nie znam no chyba tylko piosenki :P
Wiek: 31 Dołączył: 06 Lip 2010 czyli 686 dni temu Posty: 109 Tematy: 3 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-09, 00:02
ojjj co do DSJ ki to mam sentyment. nie wiem czy ktos z Was grał w turniejach w necie ale bardzo fajna zabawa:) ja nawet kiedys zakladałem sie z kolegami i gralismy na fanty to dopiero frajda :) jakby ktos był chetny zagrac nawet o nic to piszcie zgadamy sie i jakis turniej powstanie'!!
Wiek: 28 Dołączył: 14 Cze 2010 czyli 707 dni temu Posty: 122 Tematy: 4 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Pyrlandia
Wysłany: 2010-08-04, 23:50
I ja się przyłącze do pochwał pod adresem DSJ. Nawet turnieje w pobliskiej kafejce internetowej (kiedy to jeszcze kafejki były w modzie) były organizowane. Im prostsza gra tym lepsza :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum