Michał, ja nie mam nic przeciwko :) zaproponuj coś ładnego, coś co Twoim zdaniem będzie w pełni dopracowane i podmienimy
szablon graficzny robiła osoba mało odpowiedzialna i mało utalentowana, a ja na grafice się nie znam więc jest jak jest, ale jeśli są chęci by zrobić ładniej to ja jestem bardzo na tak (tylko zadbaj o to by waga pliku była mała ;p)
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 591 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-02-27, 20:17
a mi się wydaje, że nasz obecny wygląd jest ok, skoro większości z nas się podoba i nie ma się co obrażać, że nie wszystkim podobają się proponowane zmiany
i żadnych kłótni w tej kwestii na forum
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 640 dni temu Posty: 642 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-02-28, 15:35
a z szatą graficzna to zawsze jest tak ,że nie każdemu się to samo podoba , bo jedni by chcieli niebieski , inni różowy , a inni jeszcze szary
to czasem spotkałem się w zakładkach z nakładka i możliwością wyboru jednej z kilku dostępnych szat
Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 481 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-03-01, 07:24
fotoMichal napisał/a:
A ja uważam ze to forum wygląda mało poważnie :) jest kolorowe, jak narysowane :P ...
Uważam także że np. forum http://www.goryszlaki.hekko.pl/ jest ładniejsze :)
Dlatego też chciałem przynajmniej zmienić top forum, ale w takim razie odpuszczam temat :)
Pozdrawiam
CO TY KURCZE OKA NIE MASZ ????
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 481 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-03-01, 07:31
pomijam fakt że to forum "góry szlaki" wygląda jak tysiące innych to jeszcze sorry ale to logo z podkładem w zimowej scenerii totalnie się rozmydla. osobiście sądzę żeby zostało tak jak jest bo choć zawsze można coś poprawić, to jak jest dobrze, lepiej nie grzebać coby nie spieprzyć
Jan Sztaudynger
Wysłany: 2011-03-01, 10:43
fotoMichal napisał/a:
borsuk6x9 napisał/a:
fotoMichal napisał/a:
A ja uważam ze to forum wygląda mało poważnie :) jest kolorowe, jak narysowane :P ...
Uważam także że np. forum http://www.goryszlaki.hekko.pl/ jest ładniejsze :)
Dlatego też chciałem przynajmniej zmienić top forum, ale w takim razie odpuszczam temat :)
Pozdrawiam
CO TY KURCZE OKA NIE MASZ ????
O gustach się nie dyskutuje, nikt Ci tego nie powiedział?
ja nie dyskutuję o Twoim guście tylko raczej o jego braku. wiadomo że jednemu podoba się córka a drugiemu teściowa ale próba ujednolicenia wyglądu z tysiącami innych forów albo nic nie wnosząca zmiana podkładu loga na bardziej rozmydlone ale z "Twoim" zdjęciem w podkładzie.... tą drogą każdy może sobie zrobić własne logo
zostawmy tak jak jest no chyba że ktoś będzie miał NAPRAWDĘ lepszy pomysł a nie próbował coś tam zmienić dla samej zmiany.
Jan Sztaudynger
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 591 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-03-01, 11:02
a ja bym juz tę dyskusję zakończyła, akoro stwierdzilismy że logo zostaje takie jakie jest, BO NAM SIĘ PODOBA
i nie zarzucajmy sobie że nasze zdjęcia konkursowe obrabiamy w photoshopie
może naiwnie, ale mam nadzieję że jednak nie staramy się w ten sposób sobie pomagać ale jesli tak się mamy bawić, to zacznijmy robić dwa konkursy- dla amatorów i profesjonalistów
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 658 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-01, 12:13
ech - no ja wrzuciłam do konkursu absolutną "surówkę" - ale może faktycznie jest to myśl, żeby jakoś wyszczególnić naszych profesjonalistów - w końcu Ich zdjęcia są przepiękne (np. stworzyć galerię "Profesjonalne zdjęcia") i od razu widać, że to inna klasa fotek (piszę z pełnym uznaniem dla Ich pracy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum