Poszept, chodzi o miejsca w pobliżu Zakopanego czy może chciałbyś osobny dział na inne góry? Daj znać i może zaproponuj jakąś nazwę działu i wtedy pomyślimy co da się z tym zrobić
Dołączył: 12 Mar 2010 czyli 802 dni temu Posty: 333 Tematy: 51 Piwa: 14/60
Wysłany: 2010-03-16, 20:16
skierka187 napisał/a:
Poszept, może chciałbyś osobny dział na inne góry?-)
tak właśnie pomyśłałem, aby załozyc dział z wędrówkami po innych górkach.
Nie Tatry - bo na to jest prawie całe forum a właśnie na inne górki.
Tam może bedziemy wspominac , dzielic sie zdjęciami z wędrówek po innych górach.
Wysłany: 2010-03-17, 21:11
martiana napisał/a:
Kategoria by się przydała :) bo to i Bieszczady, Pieniny, Gorce... można wymieniać i wymieniać.
i w tym dziale powstałyby tematy z górkami. osobne dla każdej górki...!
wędrujemy po róznych. sa tacy co mają swoje "małe" górki pod nosem../ jak ja na ten przykład/, ale i inni jada w tereny gdzie każdy zdobywa swój Everest.
brak poparcia Admina.... a i wypowiedzi innych tez by sie przydały...
Wysłany: 2010-03-18, 16:44
skierka187 napisał/a:
Kategoria główna: INNE GÓRY
Podkategorie:
Bieszczady
Pieniny
Gorce
Sudety
Beskidy
Inne
czy tak może być? dajcie znać :)
a może INNE GÓRY a my sami bedziemy zakładać wątki ? gdzie kto był założy temat ?
mój pomysł bazował na akcji która przeprowadza co roku PTT: mój Everest. akcja polega na zliczaniu przebytych wysokości - a na zakończenie sezonu turystycznego - zliczane sa km i uczestnicy nagradzani dyplomami.
dlatego bez względu na wysokośc górek - chciałem taki temat....
poszept, zrobione
jednak skrypt nie pozwolił na pozostawienie samej kategorii głównej INNE GÓRY,
musiałam utworzyć Góry w Polsce i Góry na świecie, bo sama kategoria główna jest odrzucana i nie da się zapisać, mam nadzieję że tak może być i że będziesz zadowolony
Piotrek
Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2010 czyli 803 dni temu Posty: 122 Tematy: 5 Piwa: 3/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-27, 01:46
Bardzo dobry pomysł ! popieram i czekam na rozwinięcie wątku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum