Paweł Rz.
Dołączył: 24 Sty 2011 czyli 484 dni temu Posty: 4 Tematy: 1 Skąd: Ustrzyki Dolne/ Ropa
Wysłany: 2011-01-24, 20:44 Ankieta dla osób które odwiedziłySanktuarium na Krzeptówkach
Witam serdecznie.
Jestem studentem V roku Akademii Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha w Krakowie na wydziale Turystyki i Rekreacji.
Zwracam się do Państwa, którzy mieli okazję odwiedzić Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem na Krzeptówkach o wypełnienie ankiety na temat motywacji pielgrzymów przybywających do tego Sanktuarium. (link do ankiety poniżej).
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 658 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-25, 14:04
ok, ankietę wypełniłam, aczkolwiek nie wiem, czy miarodajnie - bo de facto nie byłam tam na pielgrzymce, tylko przeszłam się na spacer będąc w Zakopanem
Paweł Rz.
Dołączył: 24 Sty 2011 czyli 484 dni temu Posty: 4 Tematy: 1 Skąd: Ustrzyki Dolne/ Ropa
Wysłany: 2011-01-25, 19:36
Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankietki. Mam nadzieję że pytania nie były trudne. Dla osoby o nicku Ewyo. Pani ankieta jest jak najbardziej miarodajna, odwiedziła Pani Sanktuarium w celach turystycznych nie religijnych. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Paweł.
proszę byś nie powielał tematów, wystarczy jeden temat o ankiecie, tym bardziej że jest ona w złym miejscu i w ogóle takich rzeczy na forum nie powinniśmy tolerować
Paweł Rz.
Wysłany: 2011-01-25, 20:02
Rozumiem. Przyjąłem do wiadomości. :) Pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum