Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: akcja, forum, promocyjna, zakopanem

Akcja promocyjna forum w Zakopanem :)
Autor Wiadomość
Magda 

czyli 685 dni temu

Tematy: 0
Piwa: 4/22
Wysłany: 2010-07-15, 07:07   

Wspaniały pomysł z tą akcją promocyjną forum... A na Krupówkach zawsze dużo ludzi, jest szansa, że zajrzą na stronkę forum i może też dołączą.
Ja zachęcam swoich znajomych w moim mieście, a szczególnie takich jak ja miłośników Zakopanego :) aby do nas dołączyli :) . Zobaczymy co z tego zachęcania wyniknie :)
Osobiście będę w Zakopanym około 24 sierpnia i gdyby była taka potrzeba mogę na szlakach rozdawać gadżety :)
Postaw piwo autorowi tego posta

szpila 

czyli 681 dni temu

Tematy: 1
Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2010-07-16, 09:30   

Ja jak mi sie uda wyzdrowieć do Pażdziernika-to moge wziąść troche gadżetów i zostawić w schronisku Ornak i na Polanie Chochołowskiej( bede tam nocował) oraz rozdać napotkanym turystom i turystkom...To jest mój plan na zakończenie sezonu i zrobie wszystko by tak sie stało...Wiem ze czeka mnie jeszcze rehabilitacja-ale mam nadzieje ze podałam przejść Dolina Kościeliską do Ornaka i następnego dnia ruszam na Polane Chochołowską i na Grzesiu planuje zakończyć sezonik...Zostawiam Pozdrowienia :):):):)

Magda 

czyli 685 dni temu

Wysłany: 2010-07-16, 19:48   

To jest nas chętnych coraz więcej:) Myślę, że to będzie fajna akcja reklamowa dla forum :)

skierka187
[Usunięty]

Tematy: 371
Wysłany: 2010-07-17, 12:28   

we wrześniu admin też rusza na podbój Zakopanego z akcją promocyjną ;-) 10 dni wypoczynku i promowania forum w koszulkach forumowych i z gadżetami

Magda 

czyli 685 dni temu

Wysłany: 2010-07-19, 14:44   

O mnie też proszę pamiętać :) Ja też z chęcią zabiorę gadżety forumowe i porozdaję.

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-19, 15:14   

Kochani Forumowicze :)

gadżety reklamowe postaram się zamówić w czwartek, max w piątek (czekam na projekty gadżetów i na wypłatę ;-) ). Myślę, że gadżety dotrą do mnie do około 1 sierpnia, może ciut później.
Może w takim razie osoby, które chciałyby pomóc w promocji i mogłyby wziąć ze sobą gadżety wpiszą tutaj datę swojego wyjazdu, bym wiedziała do kogo zdążę wysłać materiały :?:

kolaszek 

czyli 674 dni temu

Tematy: 5
Postawił 5 piw(a)
Wysłany: 2010-07-19, 15:29   

od 12 do 18 sierpnia, moge porozdawać ale głównie na szlakach jakieś przywieszki, kubki tez mogą być ale w młej ilości ( bo na krupówkach nie będę za często) czy nie wiem co tam jeszcze zamawiacie

Termin może uleć delikatnej zmianie ale nie wczesniej niz 12;)

Magda 

czyli 685 dni temu

Wysłany: 2010-07-20, 09:36   

Skierko ja jadę 23 sierpnia, także na pewno jakieś gadżety zdążysz do mnie wysłać :)Będę czekać na nie z niecierpliwością :)

Magda 

czyli 685 dni temu

Wysłany: 2010-07-30, 17:34   

To super :->

kolessdz 

czyli 725 dni temu

Tematy: 1
Wysłany: 2010-08-09, 14:47   

Witam ja śmigam we wrześniu na trzy dni 17-19 mogę zabrać kilka gadżetów. jadę dużą grupą(wycieczka) proszę o info na pw co trzeba zrobić żeby mieć gadżety.)

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-25, 23:56   

Tak rozprawialiśmy o tej akcji reklamowej, przygotowywaliśmy się do działania, wysyłaliśmy gadżety, więc może teraz należałoby zdać jakąś relację z akcji promocyjnej :?: :-)

Poniżej relacja z akcji prowadzonej przez dwójkę bardzo fajnych ludzi z Zakopanego, którzy poświęcili swój czas, by wesprzeć promocję forum.

"Dzień Akcji 23.08.2010 r. godziny 15-20

Materiały reklamowe zostały w całości rozdane. Rozniesione również do znajomych straganów,stoisk,pensjonatów,gospodarstw agroturystycznych.
Młodzi ludzie (studenci) bardzo chętnie brali materiały reklamowe,zadawali pytania o forum co tam się znajduje,wiele osób bardzo ciepło przyjęło wiadomość o forum,że to bardzo dobry pomysł i że na pewno wejdą,popatrzą co warto w Zakopanem zwiedzić zobaczyć.
Starsi ludzie nie chętnie przyjmowali artykuły reklamowe,ale z paroma uda;o się nawiązać bardzo interesujące rozmowy,m.in. że za ich czasu to tylko po Krupówkach się chadzało, że góry to tak piękne miejsce że warto poznać opinie o najpiękniejszych zakątkach i miejscach, że w młodości siła;)
Rozdając gadżety reklamowe czuliśmy się bardzo dobrze,to nie nasza pierwsza akcja,grunt to nawiązać kontakt z ludźmi i opowiedzieć im o tym co wręczamy,i o wspaniałej inicjatywie studentów.
Gadżety były rozdawane w większości na Krupówkach, pod skocznią,pod Gubałówką, oraz w okolicy Kuźnic. Rozniesione po gospodarstwach agroturystycznych, stoiskach z mapami, stoiskach handlowych, zaprzyjaźnionych pensjonatach i domach wczasowych,wszyscy bardzo chętnie brali materiały i rozdawali gościom.
Ogólne akcja przebiegła bardzo fajnie."

jabol 

czyli 716 dni temu

Tematy: 18
Piwa: 18/23
Wysłany: 2010-08-26, 10:01   

fajna akcja,
oby zaowocowała napływem nowych postów na wysokim poziomie

kolaszek 

czyli 674 dni temu

Tematy: 5
Postawił 5 piw(a)
Wysłany: 2010-08-26, 21:09   

Dobra teraz ja coś napisze:

Otóż niestety ale rzeczy dotarły do mnie w środę wieczorem, więc miałem 1 dzień żeby je porozdawać:

Trasa była następująca: Dolina Strążyska - Giewont - Kopa Kondracka - Kasprowy Wierch - Murowaniec - Kuźnice

Rozdawałem tylko na odcinku Dolina Strążyska - Kopa Kondracka - potem byłem już tak zmęczony, że miałem wszystko w d... gdzieś

Rozdałem znaczną większość kalendarzyków (gadgety, których nie rozdałem przekazałem Bobb'owi, który obiecał zostawić je na recepcji zaprzyjaźnionego ośrodka)

Zdjęć żadnych z tej akcji nie mam, rozdawałem różnym ludziom, od młodych aż po starszych, głównie 18 - 30lat ;)

Z rozdawaniem nie było problemu, każdy z zaciekawieniem spoglądał na adres i niektórzy obiecali rejestrację ;)

akm990 

czyli 640 dni temu

Tematy: 12
Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2010-08-27, 15:21   

no jak widzę na zdjęciach akcja głownie dla turystów

Play Hard go ahead

Magda 

czyli 685 dni temu

Wysłany: 2010-08-30, 12:08   

To teraz ja tak krótko, bo choróbsko po powrocie mnie dopadło :) Ale wyjazd był udany i pogoda dopisała. Otrzymane gadżety miałam cały czas przy sobie i rozdawałam gdzie się dało. Niektórzy brali i o nic nie pytali, inni byli zainteresowani, obiecali zajrzec na forum i się zarejestrowac. Co z tego wyniknie, zobaczymy. Częśc gadżetów zostawiłam w miejscu mojego noclegu, aby i inni mogli sobie wziąśc , gdy przyjadą :)

Odpowiedz do tematu