katson
Doczy: 04 Lut 2016 czyli 3335 dni temu Posty: 2 Tematy: 1 Skd: Kraków
Wysany: 2016-02-04, 10:04 Bielsko Biała czy Szczyrk
Planujemy ferie w Zakopanym, ale chcielibyśmy wybrać się na weekend gdzieś poza. No właśnie gdzie? Interesuje mnie kierunek Bielsko-Biała lub Szczyrk. Warto? Co można tam ciekawego zobaczyć i gdzie przenocować przez 2 noce.
mar_te
Doczy: 09 Lip 2015 czyli 3545 dni temu Posty: 11 Tematy: 1 Skd: Zakopane
Bielsko Biała to przyjemna miejscowość. Ostatnio odwiedziliśmy z męzem na weekend i podobało się nam tam. W Szczyrku również byliśmy ale wydaje mi się,ze jeśli chcecie się gdzieś zatrzymać na dzień albo dwa to ta pierwsza miejscowość ma więcej do zaoferowania. Centrum jest bardzo ładne, dużo starych budynków.
Zatrzymaliśmy się w Hotelu na Błoniach. Hotel 3* tak więc standard jest bardzo dobry.Jednocześnie cena noclegu nie była wysoka w porównaniu do innych hoteli w mieście.
Doczy: 06 Cze 2010 czyli 5404 dni temu Posty: 607 Tematy: 15 Otrzyma 27 piw(a) Skd: Katowice
Wysany: 2016-02-04, 22:49
z Zakopanego do Bielska - to dobre 4 godzny jazdy
lepiej zróbcie sobie wycieczkę na Słowacje
Orawski Zamek, baseny termalne , Jaskinie w Demianowskiej Dolinie,
Jaskinia Bielska, Lewocza
bacia
Doczy: 01 Kwi 2016 czyli 3278 dni temu Posty: 7 Tematy: 0 Skd: Dębiec
Wysany: 2016-04-01, 19:30
Jak dla mnie Szczyrk jest o wiele lepszy. Nie potrafię powiedzieć dlaczego, tak po prostu. Ale wybierzesz co będziesz chciał.
mattix
Doczy: 12 Gru 2015 czyli 3389 dni temu Posty: 7 Tematy: 3 Skd: Zakopane
Centrum jest bardzo ładne, dużo starych budynków.
Zatrzymaliśmy się w Hotelu na Błoniach. Hotel 3* tak więc standard jest bardzo dobry.Jednocześnie cena noclegu nie była wysoka w porównaniu do innych hoteli w mieście.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum