Hejka ! Wklejajcie linki itp z programem różnych ciekawych imprez i atrakcji. Możecie również się pochwalić co wy będziecie robić jeżeli wybieracie się na FERIE. Na pewno dużo z Was napisze snowboard i narty gdzie polecacie jeździć POZDRAWIAM :*
zakopiec
Dołączył: 20 Kwi 2010 czyli 763 dni temu Posty: 51 Tematy: 11 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopiec
Wysłany: 2011-01-10, 19:41
http://www.kumoterki.pl zaczynają się 30 stycznia w Poroninie
Znakomita impreza dla pasjonatów koni i emocji
cennik:
wstęp:
8,00 zł / normalny
6,00 zł / ulgowy
5,00 zł / szkoły z powiatu tatrzańskiego
* ceny podane w złotych polskich
* do wejścia na lodowisko upoważnia karnet terminowy lub indywidualny bilet zakupiony w kasach Ośrodka
* z karty lub biletu na lodowisko może korzystac tylko jedna osoba
* ceny ulgowe, dotyczą dzieci do lat 12, seniorów powyżej 60 roku życia oraz młodzieży ze Szkół z terenu Powiatu Tatrzańskiego (po okazaniu ważnego dokumentu)
Lodowisko przy Zespole Szkół Hotelarskich
kontakt:
Zakopane, ul. Grunwaldzka
tel. +48 18 201 72 66 begin_of_the_skype_highlighting +48 18 201 72 66 end_of_the_skype_highlighting
czynne 8.00 - 22.00
oświetlone, muzyka, wypożyczalnia sprzętu
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
daga402
Dołączyła: 26 Gru 2010 czyli 513 dni temu Posty: 41 Tematy: 4 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2011-01-10, 21:54
Hejka ; ) Przepraszam że nie odpisywałam. Agusia LODOWISKO fajne będzie z Radiem Zet i to za darmo. Zaczyna się od ferii czyli za tydzień chyba ;D PS Dziękuję za wszystkie propozycje
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 591 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-01-15, 02:37
No filmik jest z imprezy w 2008 roku, więc na pewno mnie tam nie było
A na mojej na całe szczęście nikt nic nie kręcił, bo ostro się działo
Jak to teraz mówi młodzież "na bogato", choć pod żadnym stołem nie leżałam
Tutaj jest kulig w dzień, a u mnie był w nocy. I kapela Staśka Ogórka jest, co się zgadza, ale u mnie grała w innym składzie fajniejszym. I tu jest w knajpie, a ja miałam ognicho na wolnym powietrzu.
A przede wszystkim na filmie nie ma Michała a to on jest główną atrakcją tego kuligu
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
morphinkaa_
Dołączyła: 16 Sty 2011 czyli 492 dni temu Posty: 9 Tematy: 0 Skąd: Sosnowiec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum