Witam!
Tak się zdarzyło że sam ruszam w górki.
Jadę samochodem z okolic Wałbrzycha do Zakopanego więc jeśli byłby ktoś chętny w tych dniach to zapraszam (zrzutka na paliwo).
W zakopcu mam zarezerwowane noclegi w dwuosobowym pokoju więc ewentualnie jedna osoba mogłaby też nocować. A jeśli nie to można zawsze spotkać się przed wejściem na szlak i razem pochodzić-zapraszam.
Mogę też oczywiście dowieść tylko do Zakopca i zostawić, zawsze to tańsza podróż.
Cel mojej wycieczki to mniej więcej Kondracka Kopa, Giewont, Małołączniak, Ciemniak, w przypadku pewnej pogody Rysy i okolice. Czyli wyjazd raczej luzacki.
Ale jeśli ktoś ma inny pomysł to też chętnie się przyłączę.
A może ktoś z innych okolic będzie w tych dniach w zakopcu i też będzie się nudził to można się przyłączyć.
Mam 35 lat i dużo fotografuję podczas takich wycieczek. Więcej grzechów nie pamiętam:)
W razie co to proszę pisać najlepiej na adres: amroz@amroz.com.pl
Wiek: 16 Dołączyła: 19 Maj 2010 czyli 734 dni temu Posty: 2099 Tematy: 7 Piwa: 26/23 Skąd: Głubczyce
Wysłany: 2011-08-09, 20:10
Noo...wątpie żeby ktoś się zgodził..
_________________ ; )))
amroz
Dołączył: 09 Sie 2011 czyli 287 dni temu Posty: 90 Tematy: 5 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2011-08-09, 20:20
spoko, rozumiem Tylko zapytałem. No i w sumie to dlatego zarejstrowałem się na tym forum żeby to ogłoszenie wystawić. Tak wyszło że tym razem w taterki sam jadę no i przydałoby się przynajmniej za paliwo mniej zapłacić A i zawsze to w grupie raźniej i weselej. Nie namawiam Faktycznie można się bać
aby znaleźć ludzi chętnych do wspólnych wyjazdów nie wystarczy zarejestrować się na forum i wrzucić jednego posta - daj się ludziom poznać, bądź aktywny, wtedy szybciej znajdziesz ekipę do wspólnych wypadów. Tatromaniacy to ludzie rozważni i odpowiedzialni i z zupełnie obcą osobą nie pojadą w góry
amroz
Dołączył: 09 Sie 2011 czyli 287 dni temu Posty: 90 Tematy: 5 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2011-08-09, 20:51
no nie myślałem w ten sposób, może dla tego że nie jestem typem zabójcy a i też może sam za bardzo ufam ludziom. I z mojej strony to też nie do końca bezpieczne brać kogoś do auta w nocy (zazwyczaj jeżdżę w nocy żeby od rana zacząć "wspinaczkę"). Cel moich wycieczek to głównie relaksacyjno-fotograficzny. A pod tym linkiem część moich owoców tych wypadów: http://amroz.com.pl/gallery/view/?gallery=12
pozdrawiam wszystkich!
amroz
Wysłany: 2011-08-09, 21:03
pewnie skorzystam ale po powrocie bo aktualnie z tego roku tylko zimowe fotki mam. Lipcowy tydzień w tatrach niestety okazał się w 100 procentach mocno deszczowy Całe szczęście teraz zapowiada się lepsza pogoda.
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 658 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-09, 21:51
amroz napisał/a:
no nie myślałem w ten sposób, może dla tego że nie jestem typem zabójcy a i też może sam za bardzo ufam ludziom.
już Cię lubię
mnie też mąż wiecznie wyrzuca, że za bardzo ufam ludziom i za łatwo nawiązuję nowe znajomości...ale dzięki temu przynajmniej poznaję masę ciekawych ludzi - no i jeszcze po tym świecie chodzę cała i zdrowa - wiara w ludzi czyni cuda
Wiek: 29 Dołączyła: 13 Maj 2011 czyli 375 dni temu Posty: 149 Tematy: 10 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: 2011-08-10, 13:39
amroz,jestem zachwycona Twoimi zdjęciami.Piękne są.Sama fotografuję i zawsze chętnie oglądam piękne zdjęcia,a Twoje z pewnością do takich należą .Ja będę w Zakopanem od 16-go do 21-go więc gdybyś był chętny na wspólne wyjście w góry pisz .
Wiek: 29 Dołączyła: 13 Maj 2011 czyli 375 dni temu Posty: 149 Tematy: 10 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: 2011-08-11, 15:44
ola`s moje plany uległy zmianie.Znowu musiałam przełożyc wyjazd.Zaczynam się zastanawiac czy w ogóle pojadę w tym roku .A wszystko przez mojego narzeczonego i jego pracę!!!Kolejny termin to połowa września .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum