Ja jeszcze niedawno powiedziałabym że uwielbiam góralską kulturę, muzykę, przywiązanie do tradycji. Że są cudownymi gawędziarzami, a ich towarzystwo sprawia że czuję się szczęśliwsza.... Dzisiaj do tego wszystkiego dodam, że nie obraziłabym się gdybym mogła mieszkać w Zakopanem i obcować z nimi codziennie. No i uwielbiam jednego górala :) wspaniałego faceta z sercem na dłoni, ale o bardzo trudnym charakterze
no tak nudy przy nich nie zaznasz:)
złego słowa też nie usłyszysz:)
ja uwielbiam z nimi gawędzić przeważnie jak jestem w zakopanym to godzinę spędzam na rozmowie z panią sprzedającą oscypki na Krupówkach:)
Nie spotkałem się ze złymi opiniami o Góralach...
Dla mnie to najciekawsza społeczność w kraju i podzielam opinie o serdeczności, otwartości, poczuciu humoru. Owszem, w pogoni za dutkami można spotkać się z różnymi zachowaniami, ale to jest przecież normalne... Ideałów nie ma
Mam znajomego Górala (niestety obecnie za wielką wodą)... Człowiek - Dusza
w pogoni za dutkami można spotkać się z różnymi zachowaniami, ale to jest przecież normalne...
Czy to jest takie zawsze normalne ? to, szczególnie przy nadmiarze, często jest przecież początkiem zła. Interesujące były by wypowiedzi samych górali na temat tych jakże pozytywnych o nich opinii od których i ja nie odstaje.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum