Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 481 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-27, 22:27 Naklejki
taka luźna propozycja. ponieważ często widać autka z naklejkami np motocykli czy wędkarza widać od razu miłośnikiem czego jest właściciel. sam mam naklejoną taką z górami i kolesiem z plecakiem :D i właśnie może by zrobić takie forumowe z adresem strony ??? taki znaczek rozpoznawczy :D tu prezentuję przykładowo naklejkę dla miłośników wspinaczki :) pedałków i parapeciarzy :) i nawet kubica jest
au-pt5.jpg
Plik ściągnięto 2 raz(y) 83,2 KB
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
Parysie drogi, mam bałagan, przyznaje ;p co do wymiaru to nie wiem, nie znam sie na tym co do ilości to sam zdecyduj, jakoś mega dużo to chyba nie trzeba
Wiek: 43 Dołączył: 27 Sty 2011 czyli 481 dni temu Posty: 872 Tematy: 12 Piwa: 17/7 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-28, 19:14
oczywiście związane są z tym koszty więc proponuję zrzutę :) a co do samej naklejki ważna jest trwałość i moc przyklejenia :D moja propozycja jest aby logo przekonwertować na jednobarwne (coś takiego jak wrzuciłem Wam w obrazku) i zamówić u kogoś kto zajmuje się tym profesjonalnie (np na allegro) razem z folią transportową.
_________________ "Skądkolwiek wieje wiatr zawsze ma zapach Tatr"
Jan Sztaudynger
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum