Dołączył: 12 Mar 2010 czyli 802 dni temu Posty: 333 Tematy: 51 Piwa: 14/60
Wysłany: 2010-05-03, 20:48
co do mnie... odebrałem dwa dni starego urlopu, które minęły w pracach domowych-wiecie: pranie sprzątanie trzepanie itp.
sobota na zakupach, odwiedzinach
niedziela - tu wyprawa do Skansenu na imprezy związane z tegorocznym tematem " Dworskie wesele". a więc i sokoły, kruki, orły, kucyki huculskie, stragany , szlacheckie stroje, obyczaje, szermierki i pojedynki. fotoreportaż tu: http://www.zakopaneforum....senie-vt269.htm
poniedziałek- niestety-deszczowy...
Dołączył: 03 Maj 2010 czyli 750 dni temu Posty: 381 Tematy: 4 Piwa: 10/6 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-05-04, 22:55
Verseau85 napisał/a:
weekend majowy już nam minął. Jedni sobie go nawet przedłużyli.
Nie przedłużyłem go ale przyspieszyłem. W ostatni dzień kwietnia był w świętokrzyskim bardziej majowy niż początek maja. Wybrałem się z Radomia rowerem do Św.Katarzyny na organizowany tam zlot uczestników OMRŚ w tym roku 56 z kolei. W tamtą stronę 65 km powrót, po 3 godzinach uczestnictwa, w jak zwykle, przemiłym spotkaniu ze znajomymi przy "Jodełce", inną drogą - 72 km. Trudny był odcinek w tamtą stronę, Rataje - Siekierno około 10 km, kocie łby z poboczem piaskowym. Przyjemnie się zjeżdżało z Siekierna do Bodzentyna. Natomiast ciężko było wracać, bo pod wiatr, zniechęcenie i odgniecenia. Trwało to od 9 do 19.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum