Posty: 381 Tematy: 8 Otrzyma 28 piw(a) Skd: z pięknego Śląska
Wysany: 2012-01-02, 15:39 Sylwester na Grzesiu
Ze spełnianiem się marzeń bywa różnie... A może po prostu to ja marzę o niewłaściwych rzeczach? Kto wie... tym razem mogę z całą pewnością stwierdzić, że oto jestem do przodu o jedno spełnione marzenie: powitałam Nowy Rok na szczycie tatrzańskiego Grzesia!
W sylwestrową noc warunki były wymarzone: gwieździsta, bezwietrzna, choć dosyć mroźna noc. Iskrzący się i skrzypiący pod stopami śnieg... Jakby mnie ktoś przeniósł do innej bajki...
Po niecałych dwóch godzinkach marszu w górę - nieziemski widok: okoliczne, ośnieżone tatrzańskie szczyty, piękne, dumne i majestatyczne, doskonale widoczne w świetle gwiazd, a o północy migoczące w dolinach fajerwerki, po raz pierwszy w życiu oglądane z góry, z wysokości 1653 m n.p.m.
Z okazji Nowego Roku, życzę wszystkim Tatromaniakom, tylko takich magicznych chwil!!!
Posty: 381 Tematy: 8 Otrzyma 28 piw(a) Skd: z pięknego Śląska
Wysany: 2012-01-02, 18:00
Joasia napisa/a:
jakaś większa relacja
Ewentualnie mogę ją wydłużyć o 10 kilometrowy wieczorny marsz Doliną Chochołowską (bo kolejka nie jeździ, buuuu ), nocne świętowanie w schronisku i cięęęężkiiiiii powrót doliną nad ranem
A poważnie: w zasadzie najważniejsze napisałam... Jeśli kogoś interesują jakieś szczegóły - proszę pytać śmiało :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum