Wysany: 2012-01-06, 21:02 Forumowy Sylwester w Zakopanem
Oficjalnej daty rozpoczęcia zlotu nie ma, ponieważ każdy przyjechał w innym terminie.. ;)
W czwartek XYZ, Joasia i VS84 wybrali się do Doliny Strążyskiej
Zasmakowaliśmy także kuchni Japońskiej
A tradycyjnie jak co wieczór w naszym salonie urządzaliśmy pogawędki przy piwku
Z rana Ewyo, Rafał i VS84 wybrali się do Doliny Pięciu Stawów Polskich
Reszta poszła na Kalatówki
Kolejnego dnia część osób robiła zakupy na naszego forumowego sylwestra, a część bawiła się na stoku narciarskim pod Nosalem
Wieczorem bawiliśmy się w naszym salonie...
... ale o 12 wybraliśmy się na Krupówki
W niedziele wyruszyliśmy na spacer na Rusinową Polanę
po odpoczynku i zrobieniu zdjęć...
... udaliśmy się na Wiktorówki... gdzie nie obyło się bez
Póżniej wybraliśmy się do Karcmy po Zbóju
W poniedziałek większość osób wyjechała.. i ze łzą w oku tak zakończył się nasz wspaniały Sylwester
PS. Więcej zdjęć nie mam.. więc jeżeli ktoś jeszcze jakieś ma to proszę o udostępnienie
chyba widać dopiero za dymem z Roberta e-fajki bo mgły tam nie było wtedy :D
Ten dym na zdjęciu mnie rozbroił... ależ chmura wyszła Tylko nie jestem pewien czy to z mojej e-fajki czy Ty podczas tego zjazdu tak się czasem nie zgrzałeś, że aż parowało...
Jutro postaram się jakieś swoje zdjęcia ze zlotu dorzucić, pomimo, że za wiele ich nie mam... ale dodam jeszcze kilka swoich zdań na temat samego sylwestrowego zlotu
To ja aby odrobinę uzupełnić całą Oli piękną relację dorzucę kilka fotek
spacer Doliną Strążyską:
Wyprawa na Kalatówki:
Rusinowa Polana:
Wiktorówki:
Szaleństwa Wojciecha na Nosalu:
Chciałabym jeszcze dodać, że pierwszego dnia część ekipy (Joasia, Wojciech, Rafał, Ewa i ja) spotkaliśmy się z naszą forumową Magdą i jej sympatyczną rodzinką, ale nikt nie wpadł na to by zrobić jakieś zdjęcie
Na początek kilka filmów, które powiedzmy nadają się do oglądania :P
Tutaj jeszcze wszyscy zastanawiają się czy to już zaczynać :P a w między czasie powstaje forumowa fota, która defakto powstała chyba w 10 wersjach :D
Troszkę fajerwerków na Krupówkach
a tutaj nasze fajerwerki :D
PS. Sory ale nie miałem czasu na obróbkę tych filmów, wrzuciłem jak leciało nie mniej nie zmniejszałem rozdzielczości, także jak ktoś chce obejrzeć w większej kliknąć i zmienić bo skrypt forum jakieś takie małe te plajery wyświetla
Czas na fotki:
Szef wszystkich szefów czyli nasza Pani administrator w drodze na Kalatówki :P
Kalatówki
Tuż przed ...
Godzina "zero"
Tu wiadomo :D
a na koniec Giewont w dużym zbliżeniu widziany z okolicy targu pod Gubałówką, szkoda że powietrze nie było bardziej przejrzyste
Wszystkie te zdjęcia w (większej rozdzielczości) oraz pozostałe foty i filmy są już na chomiku XYZ każdy kto wie o co chodzi sobie pobierze ;)
Cytat:
A zdjęcia super, szczególnie Wojciech wymiata, za dwa lata na olimpiadę zimową go wyślemy, nie ma co Rusków już polubił to mu się spodoba
Nie ma śmiacia, za drugim razem 15 razy zjechałem i tylko 1 wywrotka i to przy wysiadaniu z wyciągu bo źle trajektorie lotu obliczyłem i słupek zatarasował mi drogę
PS. Będą jeszcze jakieś nowe foty na chomiku oprócz tych 4 paczek co już są ?
Filmików więcej było ale część skasowałem, wybrałem tylko te nadające się do oglądania ;)
Ola'a - kliknąłem teraz na próbę i mi się ściąga, jak się ściągnie i wypakuje bez błędu to dam znać.
[ Dodano: 2012-01-09, 16:31 ]
Pobrałem i rozpakowałem bezproblemowo, wszytko zgadza się co do bajta więc na 100% jest ok.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum