Wiek: 25 Dołączyła: 19 Maj 2010 czyli 3983 dni temu Posty: 1762 Tematy: 4 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: G?ubczyce
Wysłany: 2012-01-06, 21:02 Forumowy Sylwester w Zakopanem
Oficjalnej daty rozpocz?cia zlotu nie ma, poniewa? ka?dy przyjecha? w innym terminie.. ;)
W czwartek XYZ, Joasia i VS84 wybrali si? do Doliny Str??yskiej
Zasmakowali?my tak?e kuchni Japo?skiej
A tradycyjnie jak co wieczór w naszym salonie urz?dzali?my pogaw?dki przy piwku
Z rana Ewyo, Rafa? i VS84 wybrali si? do Doliny Pi?ciu Stawów Polskich
Reszta posz?a na Kalatówki
Kolejnego dnia cz??? osób robi?a zakupy na naszego forumowego sylwestra, a cz??? bawi?a si? na stoku narciarskim pod Nosalem
Wieczorem bawili?my si? w naszym salonie...
... ale o 12 wybrali?my si? na Krupówki
W niedziele wyruszyli?my na spacer na Rusinow? Polan?
po odpoczynku i zrobieniu zdj??...
... udali?my si? na Wiktorówki... gdzie nie oby?o si? bez
Pó?niej wybrali?my si? do Karcmy po Zbóju
W poniedzia?ek wi?kszo?? osób wyjecha?a.. i ze ?z? w oku tak zako?czy? si? nasz wspania?y Sylwester
PS. Wi?cej zdj?? nie mam.. wi?c je?eli kto? jeszcze jakie? ma to prosz? o udost?pnienie
chyba wida? dopiero za dymem z Roberta e-fajki bo mg?y tam nie by?o wtedy :D
Ten dym na zdj?ciu mnie rozbroi?... ale? chmura wysz?a Tylko nie jestem pewien czy to z mojej e-fajki czy Ty podczas tego zjazdu tak si? czasem nie zgrza?e?, ?e a? parowa?o...
Jutro postaram si? jakie? swoje zdj?cia ze zlotu dorzuci?, pomimo, ?e za wiele ich nie mam... ale dodam jeszcze kilka swoich zda? na temat samego sylwestrowego zlotu
To ja aby odrobin? uzupe?ni? ca?? Oli pi?kn? relacj? dorzuc? kilka fotek
spacer Dolin? Str??ysk?:
Wyprawa na Kalatówki:
Rusinowa Polana:
Wiktorówki:
Szale?stwa Wojciecha na Nosalu:
Chcia?abym jeszcze doda?, ?e pierwszego dnia cz??? ekipy (Joasia, Wojciech, Rafa?, Ewa i ja) spotkali?my si? z nasz? forumow? Magd? i jej sympatyczn? rodzink?, ale nikt nie wpad? na to by zrobi? jakie? zdj?cie
Wiek: 36 Dołączył: 01 Maj 2011 czyli 3636 dni temu Posty: 29 Tematy: 0 Skąd: Che?m
Wysłany: 2012-01-09, 03:30
Ja wam dam :P
Dobra to w ko?cu co? ode mnie
Na pocz?tek kilka filmów, które powiedzmy nadaj? si? do ogl?dania :P
Tutaj jeszcze wszyscy zastanawiaj? si? czy to ju? zaczyna? :P a w mi?dzy czasie powstaje forumowa fota, która defakto powsta?a chyba w 10 wersjach :D
Troszk? fajerwerków na Krupówkach
a tutaj nasze fajerwerki :D
PS. Sory ale nie mia?em czasu na obróbk? tych filmów, wrzuci?em jak lecia?o nie mniej nie zmniejsza?em rozdzielczo?ci, tak?e jak kto? chce obejrze? w wi?kszej klikn?? i zmieni? bo skrypt forum jakie? takie ma?e te plajery wy?wietla
Czas na fotki:
Szef wszystkich szefów czyli nasza Pani administrator w drodze na Kalatówki :P
Kalatówki
Tu? przed ...
Godzina "zero"
Tu wiadomo :D
a na koniec Giewont w du?ym zbli?eniu widziany z okolicy targu pod Guba?ówk?, szkoda ?e powietrze nie by?o bardziej przejrzyste
Wszystkie te zdj?cia w (wi?kszej rozdzielczo?ci) oraz pozosta?e foty i filmy s? ju? na chomiku XYZ ka?dy kto wie o co chodzi sobie pobierze ;)
Cytat:
A zdj?cia super, szczególnie Wojciech wymiata, za dwa lata na olimpiad? zimow? go wy?lemy, nie ma co Rusków ju? polubi? to mu si? spodoba
Nie ma ?miacia, za drugim razem 15 razy zjecha?em i tylko 1 wywrotka i to przy wysiadaniu z wyci?gu bo ?le trajektorie lotu obliczy?em i s?upek zatarasowa? mi drog?
PS. B?d? jeszcze jakie? nowe foty na chomiku oprócz tych 4 paczek co ju? s? ?
Wiek: 36 Dołączył: 01 Maj 2011 czyli 3636 dni temu Posty: 29 Tematy: 0 Skąd: Che?m
Wysłany: 2012-01-09, 16:16
Filmików wi?cej by?o ale cz??? skasowa?em, wybra?em tylko te nadaj?ce si? do ogl?dania ;)
Ola'a - klikn??em teraz na prób? i mi si? ?ci?ga, jak si? ?ci?gnie i wypakuje bez b??du to dam zna?.
[ Dodano: 2012-01-09, 16:31 ]
Pobra?em i rozpakowa?em bezproblemowo, wszytko zgadza si? co do bajta wi?c na 100% jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum