Wysłany: 2012-01-26, 10:13 Moj pierwszy pobyt w Zakopanem :)
Witajcie moi drodzy :)
Jestem tu w koncu jestem :)Wczoraj przyjechalismy i poprostu jest bajkowo :) Agus kwatera ,ktora polecilas jest swietna<Szarotka ul.Zamoyskiego> jak narzie jestesmy zadowoleni .
To zaczynam swpja przygode dzis bardziej luzny dzien ,ale od jutra idziemy w trase jakas hehe :)Pozniej napisze wiecej relacji:)pozdro
Wysłany: 2012-01-28, 10:35
Hejka
Pogoda od dwoch dni sloneczna jest cudnie .W srode bylismy na Kasprowym kolejka widoki super dla mnie jak w bajce:)Bylismy tacy wygodni ,ze podjechalismy samochodem lamiac zakaz wjazdu i po powrocie zastalismy blokade na kole :) ,ale to dzieki goralowi ,ktory nas pewnie pod...kablowal ,bo pytal czy mamy uprawnienia :)
Wczoraj bylismy na Rusinowej Polanie widok przepiekny szczerze mowiac nie da sie tych widokow opisac to trzeba zobaczyc na wlasne oczy ..... Nawet zdjecia nie sa w stanie oddac tego co oko zobaczy .Dla mnie tu jest jak w bajce . Dzis w planach Gubalowka .... chyba ze macie jakis inny pomysl ??? Pozniej zamieszcze kilka fotek jak mi ktos wytlumaczy jak to sie robi ups ;)
Wysłany: 2012-01-29, 13:34
pozdrowienie poszlo ino sie echem odbilo ... jednym slowem polknelam bakcyla zakochalam sie w Tatrach gory ucza pokory sklaniaja do przemyslen i refleksji to co czlowiek czuje bedac tutaj tak naprawde nie sposob opisac tego slowami trzeba poprostu tu byc i poczuc to osobiscie. Zal bedzie wyjezdzac ojjj zal....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum