Pobyt w Zakopanem 2013
Autor
Wiadomo
Majka M
Doczya: 19 Lip 2012 czyli 4564 dni temu Posty: 124 Tematy: 3 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Krakow
Wysany: 2013-07-24, 09:25 Pobyt w Zakopanem 2013
Krótka relacja z lipcowego pobytu.Może komuś się przyda przy planowaniu wycieczek.
WYCIECZKA 1.W dniu przyjazdu, więc dopiero od południa:Dolina Kościeliska-Przysłop Kominiarski-Dolina Lejowa-Kiry.
2.Kuźnice-Dolina Jaworzynki-Hala Gąsienicowa-Dolina Zielona-Przełęcz Karb-Kościelec-Czarny Staw-Boczań-Kuźnice
3.Dolina Chochołowska-Siwa Przełęcz-Ornak-Iwaniacka Przełęcz-Dolina Chochołowska
4.Dolina Białego-Sarnia Skała-Polana Strążyska-Siklawica-Dolina Strążyska(wycieczka w deszczowy dzień)
5.Dolina Kościeliska-Schronisko na Hali Ornak-Staw Smreczyński-Wąwóz Kraków(również w deszczowy dzień)
6.Słowacja:Tatrzańska Łomnica-Skalnate Pleso-Wodospady Zimnej Wody-Hrebienok-Stary Smokowiec
7.Palenica Białczańska-Wodogrzmoty Mickiewicza-Siklawa-Dolina Pięciu Stawów Polskich-Powrót czarnym szlakiem do Rzeżuch - Wodogrzmoty Mickiewicza-Schronisko w Starej Roztoce
8.Kuźnice-Polana Kondratowa-Przełęcz pod Kopą Kondracką-Czerwone Wierchy-Dolina Kościeliska (szlak czerwony)
Kilka fotek zrobionych podczas wycieczek:
kocich
Doczy: 20 Lip 2013 czyli 4198 dni temu Posty: 18 Tematy: 7 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Włocławek
Wysany: 2013-07-24, 12:27
Mogę wiedzieć gdzie zrobione jest zdjęcie 7 od dołu (ten wodospad i łańcuchy)?
tomcio017
Doczy: 06 Cze 2013 czyli 4242 dni temu Posty: 12 Tematy: 0 Skd: Leszno
Wysany: 2013-07-24, 12:33
Super zdjęcia. Już się nie mogę doczekać mojego wyjazdu w Tatry. Jeszcze 2 tygodnie.
Majka M
Doczya: 19 Lip 2012 czyli 4564 dni temu Posty: 124 Tematy: 3 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Krakow
Wysany: 2013-07-24, 14:18
kocich napisa/a: Mogę wiedzieć gdzie zrobione jest zdjęcie 7 od dołu (ten wodospad i łańcuchy)?
Słowacja-Wodospady Zimnej Wody.Łańcuch oddziela wodospad od szlaku,żadnych trudności technicznych tam nie ma.Miejsce urocze.
Tomcio dzięki i życzę udanego pobytu
Nie moesz pisa nowych tematwNie moesz odpowiada w tematachNie moesz zmienia swoich postwNie moesz usuwa swoich postwNie moesz gosowa w ankietachNie moesz zacza plikw na tym forumMoesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku