Orla perć w japonkach. Zdarzają się tacy inteligenci.
A tak serio to jeśli masz pieniądze warto jest ze znajomymi wynająć sobie lot balonem - tu masz cennik oraz opis. Wbrew pozorom nie jest to takie drogie, na pewno jest tańsze niż za granicą a wrażenia bardzo fajne, będziesz miał pamiątkę praktycznie do końca życia tak więc warto jest się zastanowić. Jakiś czas temu moja koleżanka świętowała panieński. Razem z koleżankami się złożyłyśmy i zafundowałysmy sobie taki lot. Był pewien stresik na początku ale potem człowiek podziwia widoki, które są naprawdę świetne.
Akurat ja rozumiem żonę kolegi, bo mieć lęk wysokości to nie jest nic fajnego. To jest na prawdę straszne uczucie.
Podróżnik22
Doczya: 16 Lut 2016 czyli 3219 dni temu
Wysany: 2016-05-17, 11:20
Jak ktoś żyje w małżeństwie to zależy mu na tym aby razem spędzać czas i mieć potem o czym rozmawiać. Dlatego, skoro żona ma lęk wysokości należy to uszanować i poszukać innej propozycji spędzenia czasu.
Jak ktoś żyje w małżeństwie to zależy mu na tym aby razem spędzać czas i mieć potem o czym rozmawiać. Dlatego, skoro żona ma lęk wysokości należy to uszanować i poszukać innej propozycji spędzenia czasu.
To fakt. Moja kobieta miała lęk wysokości taki, że na 2 piętrze już jej wirowało w głowie.
Ale razem stopniowo wyeliminowaliśmy go i dzisiaj nie wyobraża sobie choć raz w roku wyjazdu w góry :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum