Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 588 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-09-21, 21:15 SYLWESTER 2011
Jako, że temat urodził się mocno spontanicznie, toteż wrzucam szybko.
Czy są chętni na forumowego Sylwestra???
Jak będziemy wiedzieć ile jest chętnych osób, to łatwiej będzie szukać dla nas odpowiedniego noclegu i negocjować ceny bo wiadomo że ten czas do najtańszych nie należy...
A zatem czekam na zgłoszenia tutaj, żeby nie zaśmiecać innych tematów.
Wszyscy, którzy natchnięci udziałem w ostatnim zlocie, bądź zazdrośni że jednak nie byli, którzy chcą spędzić ten mega zabawowy czas razem, niech się wpisują
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 654 dni temu Posty: 792 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-09-22, 18:26
annawidera5 napisał/a:
dzierlatka, zgadza się ceny w okresie sylwestrowym wzrastają nawet trzykrotnie, a rezerwacje przyjmowane są już w lipcu a nawet wcześniej.
z jednej strony tak, a z drugiej strony rezerwowałam w zeszłym roku pobyt jakoś w drugiej połowie grudnia (jakoś po 15) i najpierw brak wiary w sukces...a potem jak zaczęłam szukać okazało się, że mogę przebierać w ofertach, a ceny wszędzie były zbliżone (straszne...ale jeszcze do przeżycia)
co do zlotu sylwestrowego - wstępnie bardzo bym chciała, gorzej z kasą...ale tu pewnie jakoś byśmy uradzili, tylko nie wiem kompletnie co z urlopem - bo ponoć czas m. Sylwestrem a Nowym Rokiem to okres gorących prac nad nowym grafikiem...więc nie wiem co z urlopem
ale pokombinujemy/zobaczymy
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 588 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-09-22, 19:14
Powiem wam że generalnie taniej jak 80-100 zł za dobę to nie znajdziemy, czasem jest w tym śniadanie i nawet obiadokolacja, a czasem tylko śniadanie.
Porównując z sylwestrem 2010/2011 to na pewno wiem że nie ma co iść do knajp, bo ceny są kosmiczne, można zostać na Krupówkach i tez jest fajnie.
Najfajniej by było gdyby nas się zebrało sporo ludzi to wtedy możemy zorganizować coś we własnym zakresie w miejscu gdzie się zatrzymamy, bo to cenowo wychodzi najfajniej, a na samą Północ pójść na Krupówki.
Kulig to najlepiej zorganizować w Nowy Rok bo wychodzi po 250 zł za sanie, a nie ma duzo ludzi bo śpią albo trzeźwieją
[ Dodano: 2011-09-22, 19:20 ] aleksandraphl a o naszą znajomość języków chyba nie ma się co martwić
kilka osób, jak nie większość, na pewno potrafi się komunikować w jakimś języku obcym o to bym akurat była spokojna
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Joasiu w posiadane umiejetnosci jezykowe to ja wierze tylko z doswiadczenia wiem ze czasami ludzie sie pesza rozmawiac w obcym jezyku lub nie umieja przemoc :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum